HIT: Tetka Ceca proslavila rođendan sestrića
Foto: Marina Lopičić

Slavlje za Iliju i Petra

HIT: Tetka Ceca proslavila rođendan sestrića

Stars -
Folk zvezda u svojoj vili na Dedinju priredila slavlje za Iliju i Petra, koje je njena sestra Lidija Ocokoljić rodila prošle godine
1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Puno joj srce!Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je napravila slavlje povodom prvog rođendana dva najmlađa člana porodice, Ilije i Petra. Naime, blizanci koje je pre godinu dana Cecina mlađa sestra Lidija Ocokoljić donela na svet imali su svoju prvu proslavu, na kojoj je bilo mnogo dece.

Folk zvezda nije krila neizmernu radost povodom ovog događaja, kao ni ostali članovi porodice Ražnatović i Veličković. U čast blizanaca, četvorostruka tetka naručila je veliku tortu, kao i razne slane i slatke đakonije, kojima su gosti bili posluženi.

Pored Cecinih i Lidijinih roditelja, goste su dočekivali i Veljko Ražnatović i njegova devojka Maša Terzić. Tu su bili i Cecina ćerka Anastasija Ražnatovic, kao i njen novi dečko, rođeni brat Veljkove devojke Kostadin Terzić. Slavlje su uveličale i Sanja Đorđević i Violeta Viki Miljković, Cecine najbolje prijateljice sa estrade, kao i kreator Saša Vidić i psiholog Aleksandra Janković.

Nebojša BojovićDOVEO CECI SNAJKU!Poznati beogradski zlatar i Cecin dugogodišnji prijatelj Nebojša Bojović na slavlje je doveo bivšu učesnicu rijalitija „Farma“ Saru Trajanović, s kojom je Ražnatovićkin brat od ujaka Milan Marinković obnovio vezu. Njih dvoje nisu krili zaljubljenost pred brojnim gostima na slavlju, pa su im mnogi čestitali na tome što su svojoj ljubavi dali drugu šansu. Sara nije skrivala koliko je srećna, a par je cele večeri bio nerazdvojan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track