Najnovije vesti

JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin Kosta mi je promenio život!
Foto: Damir Dervisagic

Intervju

JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin Kosta mi je promenio život!

Stars
Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost

Voditeljka Jovana Joksimović 10. aprila na svet je donela dečaka Kostu koga su ona i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović, žarko želeli. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story.rs koji je u prodaji od 18. aprila, ona otkriva detalje ovog posebnog čina i koja osećanja sada preovladavaju u njoj

Voditeljka Jovana Joksimović u pratnji svog supruga, pop zvezde Željka Joksimovića (41), napustila je porodilište Opšte bolnice Medigroup gde je rodila sina Kostu. Termin za porođaj bio je u maju, ali Kosta je malo požurio i došao na svet u mesecu kada njegovi roditelji slave svoje rođendane.

Samo nekoliko dana posle porođaja i izlaska iz bolnice, Jovana Joksimović je u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story otkrila svoja najintimnija osećanja, razmišljanja, ali i božanstvenu svakodnevicu koju sada živi.

Voditeljka je otkrila i da misli da sina Kostu

"Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost... Ukoliko je to ikako moguće, apsolutno sam za to da majka doji svoju bebu. Kada je o tome reč, srećna sam što je kod mene sve u najboljem redu", rekla je Jovana.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...