MININA DIRLJIVA ROĐENDANSKA ČESTITKA: Tata, voli te ćerka!
Foto: Fejsbuk

Njen uzor

MININA DIRLJIVA ROĐENDANSKA ČESTITKA: Tata, voli te ćerka!

Stars -
Danas je rođendan mome ocu. Mom tati. Mom uzoru. Mojim genima. Tata voli te ćerka", napisala je Mina na svom Fejsbuk profilu

Mina Joksimović, ćerka popularnog kantautora, na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk napisala je dirljivu čestitku povodom njegovog rođendana.

Popularni kantautor Željko Joksimović danas je napunio 42 godine, a njegova ćerka iz prvog braka Mina je na društvenoj mreži Fejsbuk napisala emotivnu čestitku.

"Danas je rođendan mome ocu. Mom tati. Mom uzoru. Mojim genima. Tata voli te ćerka", napisala je Mina na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Željko je nedavno dobio sina prvenca kostu sa voditeljkom Jovanom Joksimović, pa je tako Mina dobila brata. Mina je, koja je izrasla u pravu lepoticu, pošto je postala seka promenila frizuru. Dužinu nije menjala, ali je promenila boju kose - postala je plavuša.

Joksimovićeva ćerka je prošle godine napunila 18, a uspešan je student muzičke akademije, koju njen otac nikad nije priveo kraju. Popularni pevač se upisao na odsek harmonike prvo u Podgorici, pa se prebacio u Beograd, a onda u Srpsko Sarajevo, ali nigde nije uspeo da dobije diplomu.

Kao plavuša:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track