GOCA: Ivan mi traži da dokažem zašto za Lenu treba 12.000 dinara mesečno!
Foto: Damir Dervišagić

Spor oko alimentacije

GOCA: Ivan mi traži da dokažem zašto za Lenu treba 12.000 dinara mesečno!

Stars -
Goca je pre nekoliko dana tražila da se dosadašnja nadoknada sa pet hiljada dinara poveća na dvanaest za šta joj Ivan traži obrazloženje "tako velikih" troškova

Saga između bivših supružnika, pevačice Goce Tržan i Ivana Marinkovića, nastavila se na novom sudskom ročištu, u vezi sa povećanjem alimentacije za njihovu šestogodišnju ćerku Lenu.

Naime, Goca je pre nekoliko dana tražila da se dosadašnja nadoknada sa pet hiljada dinara poveća na dvanaest za šta joj Ivan traži obrazloženje "tako velikih" troškova.

Na prvom ročištu koje je održano ovim povodom, pevačicin advokat je pred sudijom izneo predlog o povećanju alimentaciji u iznosu zakonskog minimuma, ali prema Gocinim rečima Ivan se nije složio sa tim.

"Sada moram po njegovom zahtevu da dokažem da dete košta ovih minimalnih 12.000 dinara", razočarano je rekla pevačica, koja ima potpuno starateljstvo nad ćerkom. Inače, Marinković je do sada uplaćivao sumu novca za koju su se on i Goca dogovorili posle sporazumnog razvoda pre tri godine.

Za povaćanje novčane sume na zakonski minimum pevačica se odlučila pošto je njen bivši suprug ušao u rijaliti Farma. Njih dvoje su i nedavno međusobne razmirice rešavali pred licem pravde, jer je Ivan kasnio sa uplatama. On je tada rekao da će uplatiti sve zaostale alimentacije i odazvati se na zahtev za povećanje naknade koju je Goca tražila.

"U početku sam se malo ljutio, ali sad sam popustio. Ako mi Goca bude tražila i 20.000 ili 30.000 dinara da mesečno plaćam, to ću i učiniti. Spreman sam da dam koliko god treba novca samo da moje dete bude srećno", rekao je tada Ivan, koji ovog puta nije želeo da komentariše postupak koji je u toku i zašto je tražio da mu bivša supruga obrazloži mesečne troškove njihove jedinice.

"O temama vezanim za dete i sud neću da govorim", kategoričan je bio Marinković ovog puta.

Goca i Ivan, foto Dado Đilas, Marina Lopičić
Goca i Ivan, foto Dado Đilas, Marina Lopičić

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track