BRAVO ŠOU: Orilo se od smeha u studiju
Foto: Kurir Štampano

Glumci humorom uveličali snimanje prve epizode

BRAVO ŠOU: Orilo se od smeha u studiju

Stars -
Još malo do premijere Velikani srpskog glumišta doneli novu energiju na snimanje prve epizode najskupljeg programa napravljenog na Balkanu

Urnebesno i na visokom nivou.Velikani srpskog glumišta doneli su novu energiju na snimanju prve epizode najskupljeg programa napravljenog na Balkanu - „Bravo šoua“. Nosilac jedne od glavnih uloga, Jelisaveta Seka Sablić, šetala je jednim od gigantskih studija u Šimanovcima, potpuno sigurna u ono što treba da izgovori. Za to vreme, Branislav Lečić se još podsećao teksta, budući da je njegova uloga najobimnija.

Ima ljubavnicu, a žena misli da je vara s muškarcem... Branislav Lečić
Ima ljubavnicu, a žena misli da je vara s muškarcem... Branislav Lečić

Odličan scenarioLjiljana Stjepanović, koja igra virgo intacta, devojku u poznim godinama, strpljivo je čekala svoje scene. Najstariji član glumačke ekipe Vlasta Velisavljević u startu je pobrao najviše simpatija i bio je najaktivniji u pauzama snimanja. Jednog od najurnebesnijih likova u igranom delu „Bravo šoua“ igraće Miloš Vlalukin. On će se naći u ulozi parohijskog sveštenika, koji se zbog interesa ženi ćerkom gradonačelnika - tajkuna.Vrhunski gegoviLeka, koji tumači gradonačelnika, ima i ljubavnicu, koju igra Milica Milša, iako njegova supruga (Seka Sablić) sumnja da je on vara s muškarcem, barmenom kojeg igra Miroljub Turajlija.Ovakva podela i ovakav scenario obećavaju vrhunske gegove koji su uveliko već zasmejavali ekipu na setu. Ne sumnjamo da će pobrati sve simpatije gledalaca koji će „Bravo šou“ moći da prate od sledeće nedelje.

Bravure... Seka Sablić i Vlasta Velisavljević
Bravure... Seka Sablić i Vlasta Velisavljević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track