ZORICA ZAHVALNA VESNI: Nikada ne bih doživela pravu ljubav da se nije razvela od Kemiša!

Otvorila dušu

ZORICA ZAHVALNA VESNI: Nikada ne bih doživela pravu ljubav da se nije razvela od Kemiša!

Stars -
Vesnu Zmijac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi

Zorica Brunclik otvorila je dušu i otkrila da je da najviše na svetu voli Vesnu Zmijanac, koja je bila udata za njenog muža Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Zorica je ispričala najintimnije detalje iz svog života, o svojim roditeljima i veoma teškom i siromašnom detinjstvu koje je imala. O braka sa Kemišom, Zorica je voditeljki rekla kako svoju koleginicu Vesnu voli i kako će joj biti ceo život zahvalana zato što se razvela od tako divnog čoveka.

"Vesnu Zmijac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi", izjavila je Zorica u emisiji "Iz profila" na Grand televiziji.

Podsetimo, muž Zorice Brunclik, čuveni harmonikaš Kemiš, nekada je bio suprug Vesne Zmijanac. Brunclikova je svojevremeno čak tvrdila da je Vesna Zmijanac slala kriminalce da Kemišu polome prste da više ne bi mogao da svira!

Njih dve su se posle godina netrpeljivosti ove godine "pomirile" tokom snimanja novogodišnjeg programa i zajedno su otpevale pesmu. Saša Popović je kumovao ovom zajedničkom pojavljivanju, a posle snimljene numere pevačice su otišle svaka na svoju stranu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track