Nina Seničar zavela holivudskog glumca
Foto: Instagram

U vezi sa Dominikom Adamsom

Nina Seničar zavela holivudskog glumca

Stars -
Atraktivna Novosađanka, kojoj svojevremeno nije odoleo ni Eros Ramacoti, zabavlja se sa kolegom

Nina Seničar (29) pre nekoliko meseci započela je vezi sa britanskim glumcem Dominikom Adamsom, kog je upoznala pre godinu dana.

Iako ne voli da javno govori o privatnom životu, romansu sa sedam godina starijim kolegom Nina ne krije od prijatelja. Oni su nam otkrili da je ova manekenka i glumica izuzetno srećna sa Dominikom, koji je najzapaženije uloge imao u serijama “The Joe Meek Story”, “Devious Maids” i “Romancing the Joan”.

"Njih dvoje se odlično razumeju budući da se bave istim poslom. On je savetuje jer ima više iskustva u Holivudu i najveća joj je podrška", kaže jedan od Nininih najboljih prijatelja.

Osim glumom, kojoj se ozbiljnije posvetila pre dve godine preselivši se u Los Anđeles, Nina je nastavila da se bavi i primarnim poslom - modelingom, a i tu su Dominik i ona našli zajednički jezik. On je, naime, pre glumačke karijere snimio mnoštvo reklamnih kampanja. U pauzama od napornih snimanja Dominik i ona često izlaze u klubove, a na zabavi fondacije Eltona Džona početkom godine ocenjeni su kao najlepši par.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track