PLAVI ČUPERCI: Milan opet (s)muvao drugaricu!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač glavna atrakcija posle pink festivala

PLAVI ČUPERCI: Milan opet (s)muvao drugaricu!

Stars -
Pokupio dve nagrade Stanković se na partiju nakon takmičenja „ružičaste televizije“ posvetio atraktivnoj plavuši Vanji Pantin
1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Krenuo u osvajanje posle pobede.Milan Stanković, koji je u utorak uveče na afterpartiju „ružičaste televizije“ u klubu „Sinema“ slavio dvostruku pobedu (po pregledima na Jutjubu i SMS glasovima publike) na Pink mjuzik festivalu, zapao je za oko prisutnima zbog svog slobodnog ponašanja s drugaricom Vanjom Pantin. Njih dvoje bili su glavna atrakcija u klubu, a mnogi su pomislili i da je to Milanova nova devojka.

Iako je bio okružen ženama, svu pozitivnu energiju usmerio je na ovu atraktivnu plavušu i veći deo večeri proveo je zagnjuren u njen vrat. Ovo, inače, nije prvi put da mladi pevač bude prisan sa svojim drugaricama. Čak i u vreme dok se zabavljao s Radmilom Manojlović, često su ga dovodili u vezu sa devojkama s kojima se družio. Pored Stankovića, uspešan završetak Prvog Pinkovog festivala slavili su i Željko Mitrović sa suprugom Milicom, a bile su prisutne i Goga Sekulić, Jelena Jovanović, Romana Panić, Vajs i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track