AMIDŽI ŠOU: Nada Topčagić poklonila Ognjenovom sinu dukat!
Foto: Printscreen

Sjajni gosti

AMIDŽI ŠOU: Nada Topčagić poklonila Ognjenovom sinu dukat!

Stars -
Amidžić je ovog utorka ugostio: Adila, Katarinu Grujić, Nadu Topčagić, Marija Šerifović, Pop, Milan Stanković i Milica Todorović

Voditelj Ognjen Amidžić pripremio je poseban Đurđevdanski specijal i kao i uvek, ugostio sjajne goste.

Amidžić je ovog utorka ugostio: Adila, Katarinu Grujić, Nadu Topčagić, Marija Šerifović, Pop, Milan Stanković i Milica Todorović.

Oni će malo pevati i pričati o aktuelnim temama...

23.45 - Nada Topčagić je poklonila Ognjenovom sinu dukat. Međutim, Milica Todorović i Marija Šerifović su otvorile poklon.

23.26 - Ognjen pita Popa, koji je doktor za ljubavne probleme, da li može da opstane ljubav iz rijaliti šoua.

"Definitivno može, samo mora mnogo da se trenira", rekao je Pop, a sa njim se složio i Boris.

22.31 - Marija Šerifović kaže da je želela da mu donese jedno jagnje. Ognjen kaže da ima toliko hrane u studiju da će Lea Kiš da poludi.

22.17 - Adil je jedan od gostiju, on takođe slavi Đurđevdan.

Ognjen kaže da nikada nije čuo njegovu verziju "porodične drame" koja mu se dogodila.

"Ja nikada nisam želeo da pričam u privatnom životu. Novinari su od mene napravili državnog neprijatelja i od obične verbalne porodične svađe napravili haos. Ništa se nije desilo, jer da jeste, to bi bilo na vestima i u ozbiljnim novinama, na hronici, a ne na zabavi. To što su mi uradili je tragikomično. Mogao sam da kažem da nije istina, ali nisam. Mogao sam samo da zamolim Anu da gostujemo u emisiji "Narod pita", ali ona nije želela. Hteo sam da je ljudi vide... Donekle je krivim jer je mogla da mi izađe u susret. Mi smo sad u korektnim odnosima zbog detea. To je žena koju sam voleo 8 godina i ne možete da je iščupate iz srca preko noći", rekao je Adil. On kaže da se sa Džejom nije čuo od početka hajke protiv njega.

"Bio sam kod njegovih drugova, u kafiću gde izlazi, ali nikako nisam mogao da ga nađem, hteo sam da ga pitam da li je to njegovo maslo ili su opet novinari nešto izmislili. On uopšte nije ništa rekao ni meni ni mojim roditeljima koje poznaje više od 20 godina", kaže Adil i dodaje da su imali lep odnos, ali na distanci, jer on nije želeo da Džej utiče na njegov posao, ako i obrnuto.

http://www.youtube.com/watch?v=VjhvL2bxP7k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track