Najnovije vesti

SUPERBAKA LEČI SVETSKI DŽET-SET: Ceca kod čuvene ruske bioenergetičarke!

Pevačica oduševljena baka Lenom

SUPERBAKA LEČI SVETSKI DŽET-SET: Ceca kod čuvene ruske bioenergetičarke!

Stars
Pevačica je nedavno posetila baka Lenu, čuvenu bioenergetičarku iz Rusije koja jednom godišnje dolazi u Srbiju, a koja svojim moćima leči brojne svetske džet-setere

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da svoje zdravlje, koje je narušila višegodišnjim stresom, čestim nastupima i nesanicom, poboljša alternativnom medicinom.

 

Naime, pevačica je nedavno posetila baka Lenu, čuvenu bioenergetičarku iz Rusije koja jednom godišnje dolazi u Srbiju, a koja svojim moćima leči brojne svetske džet-setere. Ceca je već posle prvog susreta osetila vidno poboljšanje.

 

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, Raznatovićeva je preko prijatelja čula za ovu čudesnu ženu koja bez dodira postavlja organizam i njegove funkcije u ravnotežu, a svojim moćima omogućava protok energije kroz telo pacijenta. Najpoznatia ruska baba je našoj muzičkoj zvezdi dala nekoliko saveta i uradila dva tretmana, jer se u Srbiji zadržala samo nedelju dana.

 

"Čim je čula da dolazi u našu zemlju, Ceca je zakazala tretman i pre nego što je Lena doputovala. Ona je Ceci ukazala na tačke njenog organizma koje su slabije i posavetovala je da mora više da se pazi, naročito, zato što joj je posao stresan. Sve što joj se dešavalo u životu ostavilo je posledice na opšte stanje njenog organizma, posebno što je često nastupala prehlađena i pod temperaturom. Ceca je bila dva puta po dva sata, a Lena je samo pokretima ruku poboljšala protoke kanala u Cecinom telu koji su emotivnim blokadama bili zapušeni. Lena je redak gost naše prestonice, jer ima puno posla širom sveta, gde leči najpoznatije svetske političare, muzičare i sportiste", priča naš izvor blizak pevačici.

 

Ovim povodom pozvali smo i poznatu pevačicu koja nije skrivala oduševljenje zbog susreta sa poznatom bioenergetičarkom.

 

"Ona je jedna divna žena koja svojom pojavom pleni i jako mi je prijao razgovor i tretman kod nje. Pored toga što je vrlo otmena i mudra, poseduje neku toplinu i razboritost kojom leči. Čudesna je", kaže pevačica.

 

(Alo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...