KORISTI PRILIKU: Kebina ćerka hoće da teši Jarića
Foto: Kurir Arihiva

Želi da zameni Adrijanu

KORISTI PRILIKU: Kebina ćerka hoće da teši Jarića

Stars -
Nataša je košarkaša upoznala na jednoj žurci na kojoj se pojavio bez Adrijane Lime, te se Nataša odmah bacila u akciju

Ćerka našeg folkera bacila udicu.Nataša Kojić, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, odlučila je da bude rame za plakanje srpskom košarkaškom asu Marku Jariću koji se razvodi od brazilske lepotice Adrijane Lime.

Naime, Nataša je košarkaša upoznala na jednoj žurci na kojoj se pojavio bez Adrijane Lime, te se Nataša odmah bacila u akciju. Tako je započelo njihovo prijateljstvo, a Kojićeva je Jariću poslužila kao rame za plakanje kada mu je pukao brak.

Izgleda da dalji razvoj romanse zavisi od Jarićevog raspoloženja pošto je Nataša zainteresovana.

Podsetimo, Kojićeva živi u Americi gde pokušava da se probije kao glumica u Holivudu. Ona se već jednom pokušala udati za milionera tako što se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom "Milioner mečmejker". Tada nije oduševila tročlani žiri i nije uspela da se dopadne bogatom doktoru po imenu Teo Kousouli.

Marko Jarić i Lima razvode se posle pet godina braka i maju dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu, koja ima svega 19 meseci. Njihova imovina procenjuje se na 210 miliona dolara, a prema proračunima, on je više od tri puta bogatiji od svoje žene.

(EPK/Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track