SVETSKA EKSKLUZIVA: S njom je Marko varao Adrijanu!

Jarić voli i srpske manekenke

SVETSKA EKSKLUZIVA: S njom je Marko varao Adrijanu!

Stars -
Košarkaš prošlog leta bio dva meseca u vezi sa sadašnjom devojkom fudbalera Nanta Filipa Đorđevića, dok je ona boravila u Majamiju
1 / 2 Foto: Reuters

Živeo sa najlepšom ženom na svetu i opet švrljao sa strane.Marko Jarić varao je suprugu Adrijanu Limu sa manekenkom iz Novog Sada Jovanom Švonjom. Njih dvoje smuvali su se prošlog jula, dok je bivša mis Fešn TV boravila u Majamiju. Kako navode naši izvori, Jovana, koja je sada u vezi sa fudbalerom Nanta Filipom Đorđevićem, i Marko sreli su se u tamošnjoj diskoteci SL, a upoznao ih je zajednički prijatelj, koji tamo radi kao promoter. - Marku se Jovana odmah svidela, a ona je sve vreme flertovala sa njim. Shvatila je ona da mu se sviđa, a iste noći su se i poljubili - kaže naš izvor iz Amerike.Kako dalje saznajemo, njih dvoje su nekoliko puta izašli, ali nikada na javnom mestu nisu bili sami. Marko je uvek sa sobom vodio bar jednog druga kako bi mu izigravao paravan dok je on varao jednu od Viktorijinih anđela, za kojom uzdišu milio ni muškaraca širom sveta. Više puta odlazili su u bioskop, ali i u klubove. Ljubavna afera između Jarića i Švonje potrajala je dva meseca, koliko je ona boravila u Americi. Čim se vratila u Srbiju, oni su prekinuli kontakt, a njihova veza je sve do danas, dok je Kurir nije otkrio, bila velika tajna.Pozvali smo i Marka i Jovanu, ali njihovi brojevi ostali su nedostupni do zaključenja ovog broja.

Muž je više ne zanima... Adrijana Lima
Muž je više ne zanima... Adrijana Lima

Bogat ljubavni životJOVANA VOLI POZNATE MOMKE!Jovana Švonja pre skoro četiri godine pokušala je samoubistvo zbog problema u vezi sa manekenom Slavkom Moljcem. Posle njega bila je u vezi sa Vladom Vuksanovićem, sa kojim je i nedavno viđena na njegovom splavu. I fudbaler Lola Smiljanić takođe je bio u ljubavnoj vezi sa lepom Novosađankom. Povezivana je i sa pevačem Sašom Kovačevićem, a njeno ime se pominje i uz Sergeja Trifunovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja