SVADBA, SVADBA: Saša ljubakao Nikolinu, sin im prespavao krštenje
Foto: Dragan Kadić

DUPLO SLAVLJE: Mladenci priredili feštu za celu estradu

SVADBA, SVADBA: Saša ljubakao Nikolinu, sin im prespavao krštenje

Stars -
Kapor i Kovačeva juče se venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, posle čega je njihov jednogodišnji sin Nikolaj primio svetu tajnu
1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Dva razloga za veliku radost.Zvezde „Granda“ Saša Kapor i Nikolina Kovač juče su se venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom su na istom mestu krstili svog jednogodišnjeg sina Nikolaja. Oni su crkveno venčanje i veliku svadbu upriličili godinu dana pošto su izgovorili sudbonosno „da“ pred matičarem. Rodbina, prijatelji i kolege došli su pola sata pre ceremonije i nestrpljivo su čekali vesele mladence, koji su stigli tačno u minut. Tokom venčanja, Kapor se preznojio od vrućine i uzbuđenja, a Nikolina je blistala u prelepoj venčanici.

Crkveno venčanje godinu dana posle građanskog... Saša i Nikolina
Crkveno venčanje godinu dana posle građanskog... Saša i Nikolina

Nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno „da“, usledio je strastven poljubac i čestitke. Odmah zatim njihov sin primio je svetu tajnu, ali je čin krštenja prespavao.Nakon crkvene ceremonije, mladenci su u restoranu „Holivud“ priredili svadbeno veselje, kojem je prisustvovalo oko 350 gostiju.

Pevačica se, inače, mesec dana trudila da enterijer izgleda po njenoj želji. Svatovi su se veselili do jutra, a među njima su bili Tanja Savić sa suprugom Dušanom, Stevan Anđelković, Aco Pejović, Saša Popović, Jelena Kostov i mnogi drugi.- Uzbuđeni smo. Zaista se sjajno osećamo. Malopre smo se kupali - našalio se Saša posle venčanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja