ŽELJKO VASIĆ OGORČEN: Degutantne su šale na račun poplava!

Apelovao za pomoć

ŽELJKO VASIĆ OGORČEN: Degutantne su šale na račun poplava!

Stars -
Degutantne su šale na račun poplava! I moji muzičari su zarobljeni od sinoć, gladni...A zamislite ljude u kućama koje su poplavljene, napisao je pevač na Tviteru

Pevač Željko Vasić jedan je od onih stanovnika Srbije koji su imali problema sa poplavom.

Naime, Srbiju je u poslednjih nekoliko dana pogodilo nevreme, odnosno ciklon koji su meteorolozi nazvali "Tamara". Poplave, bujice, kiša i nevreme napravile su potpuni haos u celoj Srbiji, i ljudi se masovno evakuišu iz najkritičnijih područja.

Željko Vasić jedan je od javnih ličnosti koje su apelovale na pomoć stanovnicima, iako je i sam imao problema.

"Degutantne su šale na račun poplava! I moji muzičari su zarobljeni od sinoć, gladni...A zamislite ljude u kućama koje su poplavljene", napisao je pevač na Tviteru.

Dok je pokušavao da izbaci vodu koja mu je preplavila studio, pevač je pokušao da ostane pozitivan. "Poplavljen mi je studio, zato organizujem neko zezanje, fora je ko više kofa vode izbaci, pa ko je zainteresovan, neka dođe, biće baš zabavno", stoji u statusu.

"Samo malo da klopam i odoh u svoj krizni štab da vidim "kud plovi ovaj brod", i pored svega šalio se Željko. Među prvima koji su mu ponudili da pomognu pri saniranju štete bio je muzičar Nikola Demonja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track