Marijana Leontijević: Plakala sam kad sam videla uništenu kuću
Foto: Dragan Kadić

Na ivici nervnog sloma

Marijana Leontijević: Plakala sam kad sam videla uništenu kuću

Stars -
Ona nije mogla da se smiri kad su joj tata i brat pokazali fotografije njihovog uništenog doma
1 / 3 Foto: Kurir štampano

Razorena kuća.Voditeljka i bivša farmerka Marijana Leontijević doživela je stres kad je videla svoju kuću u centru Obrenovca. Tačnije, ono što je od nje ostalo. A gotovo da se ništa nije spaslo od vodene stihije. Porodična nekretnina bivše farmerke potpuno je uništena. Bujica ju je pokosila.

Stravičan prizor... Dom Leontijevića potpuno uništen
Stravičan prizor... Dom Leontijevića potpuno uništen

Leontijevićeva nije mogla da ode u Obrenovac, ali su to učinili njen tata i brat. Oni učestvuju kao volonteri u čišćenju grada, pa su imali priliku da uđu u svoju kuću i da je fotografišu. Od nameštaja nije ostalo ništa, sve je uništeno, jedino su se spasle slike na zidu. Stolice, stolovi, ormani razbacani su svuda po prostorijama, parket se podigao, tepisi su natopljeni vodom i muljem... Stradala su i dva lokala koja su bila uz kuću. Sve ono što su imali nestalo je u jednom danu.

- Plakala sam kada sam videla slike. Kuća nam je skroz uništena i trebaće nam mnogo vremena da sve bude kao pre. Vezana sam za Obrenovac, gde sam provela detinjstvo. Jedva čekam da dođem u moj grad i pomognem u njegovom obnavljanju - rekla nam je Marijana, koja ističe da su joj roditelji sada dobro.(S. A. R. - M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track