Sara raskinula sa Aleksandrom!
Foto: Tviter

Daljina ugrozila njihov odnos

Sara raskinula sa Aleksandrom!

Stars -
Iako se od aprila šuška da im je veza u krizi, Sara je te glasine nekoliko puta demantovala, ali je pred prvu godišnjicu priznala da se više ne zabavlja sa odbojkašem

Pevačica Sara Jovanović raskinula je jednogodišnju vezu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Iako se od aprila šuška da im je veza u krizi, Sara je te glasine nekoliko puta demantovala, ali je pred prvu godišnjicu priznala da se više ne zabavlja sa odbojkašem, koji igra u italijanskoj Peruđi.

"Mogu samo da vam kažem da Aleksandar i ja više nismo zajedno. Ostalo ne želim da komentarišem. Molila bih vas da poštujete našu privatnost", rekla je Sara.

Ni Aleksandar nije želeo da komentariše raskid poručivši nam da se nada da ga razumemo. Upućeni kažu da je daljina ugrozila njihov odnos i da su se u poslednje vreme često raspravljali. Kažu i da je Sara inicirala raskid jer je očekivala da on zbog nje češće dolazi u Srbiju.

"Sara je često bila u Italiji, dok on zbog utakmica nije mogao da joj uzvrati istom merom. Činilo joj se da njegove emocije više nisu iste. Zato je odlučila da raskine", zaključuje izvor.(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track