PLES SA ZVEZDAMA: Lena Bogdanović i Mirko napustili šou!
Foto: Prva

Nakon tri meseca

PLES SA ZVEZDAMA: Lena Bogdanović i Mirko napustili šou!

Stars -
Glumica je svoju nagradu od 1.000 evra poklonila žrtvama poplava i dodala da će nastaviti da pleše

Ljubav je zavladala emisijom "Ples sa zvezdama".

Bilo je mnogo emocija, smeha, suza i iskrenih zagrljaja. Bez obzira na to što je ovo šou takmičarskog karaktera, prijateljstvo je pobedilo među svim takmičarima i nikom nije bitno da bude prvi. Važno je da nagrada ode u prave ruke.

Ipak niko ne voli kada dođe do eliminacija kada nas jedan par napušta. Sedam veličanstvenih biće okrnjeni za jedan sjajan par, a glasovi publike i ocene žirija su presudile ko ulazi u trku za ostanak u šouu. Prvi par koji je otišao u duel su: Vanesa i Vlada, koji su i očekivali da će se ponovo naći u duelu.

Da malo umanji napetost na scenu je i večeras izašla Marija Šerifović, koja je ovoga puta pevala najnoviji hit "Mrš".

Duška je ocenila da joj je zaista uzbudljivo i drago što je bila deo ovakve večeri, humanitarne večeri. Sve u znaku da se pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije. Radoš je otkrio da pošto je sedeo pored Marije, ona mu je više puta suflirala šta da kaže i rekla mu je da je baš sjajan.

"Uživeo sam se u ulogu. Aleksandru želim sve dobro, ali možda on ima angažman negde pa mogu da ga zamenim, ne mora da se vraća. Ovaj šou pokazuje ambiciju da pruža maksimum relaksacije i razonode gledalištu".

Posle divnih specijalnih šlanova žirija saznali smo i koji je to drug plesni par koji će okušati sreću u duelu. Lena Bogdanović i Mirko Knežević, nažalost otišli su u baraž.

Vanesa i Lena su odmerile snage. A žiri je nakon sjajnih plesova imao težak zadatak – koga ostaviti u emisiji.

Marija je istakla da je Vanesin večerašnji nastup bio uspešniji nego sinoć, a ta Lenu i Mirka je dodala da joj je žao što se desio peh na početku sa koracima. "Ipak svaka čast Leno što si otplesala do kraja".

Nikola je primetio da smo do tačke gde zaista trenutna inspiracija pravi razliku. "Mali trenutak nepažnje može parove da košta ispadanja. Moraću dobro da razmislim za koga ću da glasam".

Duška je rekla da je Vanesa bila elegantnija, sigurnija, a Lena malo nervoznija.Radoš se našao u nebranom grožđu. "Ja ne bih želeo da svojim srcem, emocijom i sudom, presudim nečijim amibicijama i snovima. Najradije bih da prespavam ovo".

Ipak, najbolniji deo emisije došao je na red. Žiri je morao da odluči.

Duška je svoj glas dala Leni, Nikola je spasao Vanesu i Vladu, Radoš je glasao za Vanesu i Vladu i Marija je odlučila da šou nastave Vanesa I Vlada.

Lena se sa suzama u očima oprostila od šoua koji koj je, kako kaže bio neverovatno iskustvo. "Provela sam tri meseca radeći nešto što najviše volim. Sa božanstevnim ljudima, divnim koreografima, plesačima. Počastvovana sam što sam bila deo svega ovoga. Preživela sam mnogo toga. Otvorila sam šou, igrala sam prva, prva sam dobila devetku, prva sam dobila četiri desetke, morala sam da menjam partnera, suočavala se sa povredama, bolestima, ali u svemu tomu da mogu ja bih ponovo kroz sve ovo prošla. Večeras nisam igrala dobro, nije mi ča-ča-ča krenuo od početka dobro, mučila sam se kada sam radila, od treme sam se mučila kada sam igrala prvi put i naravno onda da u baražu nisam mogla da dam svoj maksimum. Ovo je potpuno zasluženo što sam ispala. Vanesa je bila mnogo bolja od mene i drago mi je što je ona jer sam se za nju vezala. Mnogo mi je draga, ona je divna plesačica i želim joj svu sreću u daljem takmičenju. Nikolina povreda je meni bila najava kraja. Bez obzira na to što je Mirko izvanredan, ali Nikola i ja smo bili par koji je dugo vežbao zajedno I stigli smo do nekog nivoa. To ne umanjuje Mirkov kvalitet, on je izvanredan mentor, divan plesač nego samo nismo imali vremena da se uhodamo", rekla je Lena.

Lena dodaje da će nastaviti da pleše ukoliko već sutra, a volela bi da u "Plesu sa zvezdama" pobede Ivan Mihailović ili Tanja Petrović. Ona je nagradu od 1.000 evra poklonila žrtvama poplava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track