Tigar poručio Lukasu: Aco, imaš čulo mirisa kao pas
Foto: Marina Lopičić

Biznismen reagovao

Tigar poručio Lukasu: Aco, imaš čulo mirisa kao pas

Stars -
Bolje mu je da se posveti prikupljanju novca koji mi duguje. Što se tiče ostalog što je pomenuo, jasno je da svojim lupetanjem želi da skrene pažnju s glavne teme, a to je dug, kaže Tigar

Rat se nastavlja!

Nakon intervjua koji je za Kurir dao Aca Lukas, ponovo se oglasio Dejan Popović Tigar, koji odgovara na folkerove optužbe da je zelenaš koji smrdi kao crknuta puma. On i pored Lukasovih tvrdnji da je dug od 80.000 evra prema njemu izmiren pre tri i po godine kaže da mu novac nije vraćen.- Bolje mu je da se posveti prikupljanju novca koji mi duguje. Što se tiče ostalog što je pomenuo, jasno je da svojim lupetanjem želi da skrene pažnju s glavne teme, a to je dug - kaže Tigar i naglašava:- Prvenstveno bih se posvetio glavnoj temi, a to je dug Ace Lukasa prema meni! Kao i mnogo puta do sada kad je uhvaćen u prevari, Lukas se koristi lažima. Naime, u članu 3 ugovora o zajmu jasno stoji da mu se novac daje bez ikakve kamate i dodatnog interesa i koristi! U svemu se malo izgubio, jer čas govori kako ja radim za Mirkovića, a čas ga dovodi kod mene da mu pomognem finansijski - što su budalaštine. I za kraj, da razbijemo strogu poslovnu notu, pošto Lukas već dugi niz godina svakodnevno pročišćava nos i nosne kanale, nije isključeno da mu se čulo mirisa istančalo do te mere da oseća ono što drugi ljudi ne osećaju. Nešto poput psa - zaključuje biznismen. (M. K. V.)

Aca lukas:SPAVAO BI MI ISPRED KUĆE DA MU DUGUJEMLukas se drži priče da je Dejanu Popoviću vratio do poslednje pare.- Tri i po godine nije mi se javio na telefon, iako se nismo posvađali. Da je tako kao što on priča, stavio bi šator ispred mog stana čekajući da se pojavim i vratim mu pare. Ne da mu je neko dužan 80.000 evra nego 8.000. Jedan evro da sam mu dužan, spavao bi ispred moje kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track