CEPA ŠAMPANJAC: Jovana prvi put u provodu posle porođaja!
Foto: Damir Dervišagić

Prvi put posle porođaja u provodu

CEPA ŠAMPANJAC: Jovana prvi put u provodu posle porođaja!

Stars -
Joksimovićka s drugaricama bila na nastupu Tonija Cetinskog i tom prilikom učestvovala u akciji prikupljanja pomoći za ugrožene
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Porodilja uživala na živoj svirci.Jovana Joksimović preksinoć se s drugaricama provodila uz pesme Tonija Cetinskog. Za to vreme njen muž Željko Joksimović bio je u Parizu. Biće da je mama pozvala u pomoć baka servis za njihovog dvomesečnog sina Kostu. I voditeljki je potrebno malo „luvtiranja“, pa je prihvatila poziv svojih drugarica do odu u „Baštu kod Juge“ i tamo se provedu na nastupu hrvatske pop zvezde. Jovana se s Marijom Tarlać i Sandrom Perović pojavila na otvaranju kluba. Cele večeri bila je razigrana i ispijala je šampanjac.

Kako je koncert bio posvećen ugroženima u poplavama, za koje se te večeri prikupljala novčana pomoć, Toni je uglavnom pevao laganije pesme, ali je u nekoliko navrata podigao atmosferu bržim ritmom. Novopečena mama pokazala je da nije zaboravila kako se dobro zabavlja, kao i da je posle samo nešto manje od dva meseca od porođaja u odličnoj formi. Na nastupu Cetinskog provodila su se i brojna druga poznata lica. Darko Lazić je prošetao sa svojom trudnicom Anom Sević, tu su bili i Dragana Mićalović, Ana Bebić, Filip Miletić, Nikolina Pišek i drugi.(M. K. V.)

Dobar cug... Jovana Joksimović
Dobar cug... Jovana Joksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track