SLUČAJ BRAVA: Bojana došla na suđenje, Stojković u Brazilu
Foto: Damir Dervišagić

Rajićeva progovorila

SLUČAJ BRAVA: Bojana došla na suđenje, Stojković u Brazilu

Stars -
Manekenka dala iskaz u Prvom osnovnom sudu po tužbi bivšeg muža jer je promenila bravu na stanu koji je od njega dobila na doživotno korišćenje

Bojana Rajić juče se pojavila u Prvom osnovnom sudu u Ustaničkoj ulici, gde je saslušana povodom tužbe bivšeg muža Vladimira Stojkovića za ometanje privatnog poseda. Kao što je Kurir prvi pisao, golman je protiv manekenke, od koje se razveo pre tri meseca, podneo tužbu jer je ona promenila bravu na vratima stana. Naime, nekretnina se vodi na Vladimirovo ime, a Bojana ju je po okončanju brakorazvodne parnice dobila na plodouživanje. Ona ima pravo da s njihovim sinom Lavom u njoj doživotno boravi.

Izbegnut susretRajićeva je ispunila svoju zakonsku obavezu i pojavila se na ročištu, dok je Stojke izostao. Do susreta bivših supružnika nije došlo jer se golman nalazi s fudbalskom reprezentacijom u Brazilu.- Bojana je pred sudijom dala iskaz. Ona misli da ništa loše nije uradila. Još ništa nije rešeno i ne zna se do kada će ovaj proces trajati. Bojana je u šoku zbog svega što joj se dešava. Osim što ju je tužio zbog promene brave, u tužbi stoji da Stojke zahteva da se ona sa sinom u određenom roku iseli iz stana u centru Beograda - priča naš izvor i dodaje:

- Vladimir je vlasnik stana i on mora da poseduje ključ. S jedne strane, on hoće da bude upućen u sve što se dešava, a s druge strane Bojana samo želi svoj mir i ništa više - zaključuje naš izvor.Nije joj do pričePozvali smo Bojanu, ali ona nije bila raspoložena da priča o ovome.- Dala sam iskaz. Ništa se spektakularno nije desilo. Ne želim o tome da razgovaram, biće lepših tema o kojima ćemo pričati - rekla nam je Bojana, koja probleme pokušava da zaboravi radom, pošto je posvećena pripremama za otvaranje još jednog butika.Pozvali smo i Stojketa, ali je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja. Sledeće ročište je za mesec dana.

Ispunila svoju obavezu... Bojana ispred suda u Ustaničkoj ulici
Ispunila svoju obavezu... Bojana ispred suda u Ustaničkoj ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track