STAJE NA LUDI KAMEN: Udaje se kreatorka Marina Milovanović
Foto: Printscreen

Venčanje zakazano za 12. jul

STAJE NA LUDI KAMEN: Udaje se kreatorka Marina Milovanović

Stars -
Kreatorka i njen verenik će se istog dana zakleti na večnu ljubav u hramu Svetog Save, nakon čega će najlepši trenutak proslaviti u jednom elitnom restoranu sa gostima

Modna kreatorka Marina Milovanović izgovoriće sudbonosno "da" 12. jula svom vereniku, fudbaleru Jovanu Lučiću.

Kreatorka i njen verenik će se istog dana zakleti na večnu ljubav u hramu Svetog Save, nakon čega će najlepši trenutak proslaviti u jednom elitnom restoranu sa gostima.

Iako mnogi očekuju da će mlada za ovu priliku sama dizajnirati venčanicu, Marina kaže da će taj zadatak ovaj put prepusti svom kolegi.

"Rešila sam malo da odmorim. Toliko sam uzbuđena da verujem da venčanicu ne bih ni uspela da završim do datuma svadbe. (smeh) Taj posao ću prepustiti Nenadu Sekirarskom koji će, sigurna sam, naparaviti savršenu haljinu baš po mojoj želji", kaže Marina.

Inače, Marina i Jovan u srećnoj su vezi već godinu dana. Interesantno je da je rođeni Kanađanin došao u Srbiju da gradi fudbalsku karijeru, a kada je upoznao Marinu i zaljubio se, odlučio je da ovde ostane.

"Oduvek sam bio vezan za Srbiju i veliki sam patriota. Ovde sam našao svoju srodnu dušu i jako sam srećan", otkrio je nedavno Jovan.

Pored brojnih gostiju, svadbi će prisustvovati i Jovanov rođeni brat Milan Lučić, slavni hokejaš "Boston bruins-a" koji je veoma popularan u Kanadi.

(tvbest.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track