Grand na Prvu dovodi zvezde iz celog regiona
Foto: Damir Dervišagić

Sprema se kasting za tv lica iz svih bivših republika

Grand na Prvu dovodi zvezde iz celog regiona

Stars -
U dva nova „Grandova“ šou-programa, koja će od septembra krenuti na TV Prva, imaće priliku da se pojave mnoga zvučna televizijska imena iz čitavog regiona
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

„Grand produkcija“ sprema brojna iznenađenja za publiku, koja će od jeseni imati prilike da gleda dva potpuno nova formata, i to na Prvoj televiziji. Kako je Kurir već pisao, finalni dogovori o saradnji između najjače produkcijske kuće na Balkanu i televizije s nacionalnom frekvencijom na kojoj će se emitovati dve „Grandove“ nove emisije i „Zvezde Granda“ biće ozvaničeni uskoro, a samim tim znaće se i svi detalji zajedničke programske šeme.

„Grandovi“ voditelji... Dragana
„Grandovi“ voditelji... Dragana

Dva nova šou-programaS obzirom na to da su u pripremi dva šou-programa u najskupljoj scenografiji, koji dosad nisu viđeni na ovim prostorima, kako Kurir saznaje, osim najpoznatijih domaćih voditeljskih imena, „Grand“ pravi i regionalni kasting za sve TV zvezde sa prostora eks-Ju. Iako se svi potencijalni voditelji drže u tajnosti, uveliko se nagađa ko bi sve mogao da zablista na sceni koja će u septembru biti prikazana na TV Prva.

Voja
Voja

Najjača voditeljska imenaDirektor Saša Popović, uz konsultacije s Brenom i Bobom Živojinović, posebno je koncentrisan na to da napravi najbolji izbor za dve sasvim nove emisije koje će ponuditi publici koja ih prati putem zemaljske frekvencije. Iako na „Grand narodnoj televiziji“ postoji širok dijapazon od tridesetak emisija u kojima gledaoci neprekidno uživaju, to što čelnici „Granda“ hoće da postignu na nacionalnoj televiziji, prema svim najavama, biće drugačije od onoga što nudi njihova kablovska mreža.

Tihomir
Tihomir

U tome će, dakle, veliki, pa možda čak i presudan, uticaj imati kvalitetni voditelji, koji će doprineti tome da čitav ovaj gigantski poduhvat uspe! Zbog toga se i puca na zvučna imena iz regiona, ali će svoje mesto moći da obezbede i već uigrana televizijska lica domaće lige.

Sanja
Sanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track