BOJANA BESNA NA STOJKETA: Lavu ne treba takav otac! Tražiću zabranu da viđa dete!
Foto: Dado, Damir

Nazvao je narkomankom gladnom seksa

BOJANA BESNA NA STOJKETA: Lavu ne treba takav otac! Tražiću zabranu da viđa dete!

Stars -
Rajićeva podnela dve tužbe protiv Stojkovića, traži nadoknadu za narušavanje časti i ugleda i da mu se susreti sa Lavom potpuno ukinu

Pošto je Vladimir Stojković bivšu suprugu Bojanu Rajić nazvao narkomankom gladnom seksa, ona je odlučila da mu zbog toga sudskim putem uskrati viđanje sina Lava (3)!Manekenka je juče protiv Stojketa, kako tvrdi njen advokat Nemanja Aleksić, podnela dve tužbe, jednu za narušeni ugled i čast, i drugu za izmenu odluke o viđanju deteta.Pretrpljen duševni bol- Bojana Stojkoviću nije samo bivša supruga, već je i majka njegovog deteta, a to dete kad poraste, treba da čita o majci ovakve bljuvotine. Zato će moja klijentkinja učiniti sve da zaštiti sina od takvog čoveka. Pored tužbe za narušavanje časti i ugleda, gde se za pretrpljeni duševni bol mogu dobiti maksimalno dva miliona dinara, podneli smo i tužbu za izmenu odluke o viđanju deteta. Smatramo da mu ovakav otac šteti i da njihovo viđanje treba smanjiti na minimum ili ga potpuno ukinuti. Krivično ga, nažalost, ne možemo goniti jer je krivično delo klevete ukinuto - kaže advokat Aleksić i naglašava:Bojana otišla u Pariz- Bojana nikad nije čula za te droge koje on pominje, a kamoli da ih je konzumirala. Očigledno su njemu poznate, jer valjda on zna šta je koristio. Ubeđen sam da mu je neko drugi sastavljao saopštenje jer je interpunkcijski napisano bez greške, a on nije toliko pismen i siguran sam da bar deset tamo navedenih reči i ne razume, poput reči - orkestrirano, alimentacija, manipulator i neke druge. Nije obrazovan da bi se tako izražavao, pa je verovatno platio nekog da mu to napiše, a sigurno je da on jedino zna samo dobro da vređa - zaključuje Bojanin pravni zastupnik.Rajićeva, koja je juče ujutru otputovala u Pariz kako bi izabrala novu kolekciju za svoje butike, povodom skandala nije želela da se oglasi. Izjave posle presudeKako saznajemo, izaći će u javnost tek kad u rukama bude držala presudu.- Moja klijentkinja je na službenom putu, čuo sam se s njom i možete da zamislite kako se oseća. Pa kako bi se bilo koja žena osećala kad bi je izvređali na najvulgarniji način kao što su nju - rekao je advokat umesto Bojane.

Brani Bojanu... Advokat Nemanja Aleksić
Brani Bojanu... Advokat Nemanja Aleksić

U provoduNAPLJUVAO BIVŠU, PA LUMPOVAO UZ TANJU SAVIĆ!Iako je sin Lav trenutno kod oca Vladimira Stojkovića, on noć između srede i četvrtka nije proveo s njim, već na jednom splavu. I pored toga što je ranije više puta prozivao Bojanu da ona dete ostavlja kod kuće s dadiljama dok se provodi, on je učinio istu stvar. Prvo je napljuvao bivšu ženu, a onda je otišao da lumpuje na splavu na kojem je pevala Tanja Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track