Karići navalili na svoje žene!
Foto: Damir Dervišagić

Jugoslav i Simon u akciji

Karići navalili na svoje žene!

Stars -
Sinovi Dragomira i Hafe Karić su pre dve večeri izveli svoje drage u „Baštu kod Juge“, gde je nastupalo Prljavo kazalište. Oni su se smestili u separe u VIP delu kluba i uživali u odličnoj svirci

Do jutra uživali sa svojim izabranicama.

Naslednici imperije Karić Jugoslav i Simon navalili su na svoje lepše polovine Elenu i Tamaru Nikolić. Sinovi Dragomira i Hafe Karić su pre dve večeri izveli svoje drage u „Baštu kod Juge“, gde je nastupalo Prljavo kazalište.

Oni su se smestili u separe u VIP delu kluba i uživali u odličnoj svirci. Čim su došli, Karići su se opustili. Cirkali su alkoholna pića i ćaskali.

Pršti... Simon i Tamara
Pršti... Simon i Tamara

Jugoslavu su problem pravili komarci, pa su njihovi ujedi bili vidljivi na njegovom vratu. Mada, možda je to samo priča za ostale, a zapravo ga je gricnula žena Elena i ostavila trag karmina. U jednom momentu Karićevim potomcima je proradila želja za nežnošću, pa su svoje lepše polovine čvrsto privili u zagrljaj. Prvo je Jugoslav ljubio Elenu, a onda i Simon, koji je doputovao iz Toronta, svoju Tamaru. Oni nijednog sekunda nisu marili što ih brojni prisutni posmatraju i pričaju o njima. Bilo im je bitno samo da se dobro provedu uz najveće hitove legendarne grupe i, kao i uvek, uživaju u svojim emocijama.(M. D.)

Napravili sjajnu žurku... Prljavo kazalište
Napravili sjajnu žurku... Prljavo kazalište

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track