SPORNA ALIMENTACIJA: Kebo, daj pare ili ide tužba! KEBA: Dobila si 120.000 evra!
Foto: Aleksandar Jovanovic, Zorana Jevtic

Ponovo zaratili

SPORNA ALIMENTACIJA: Kebo, daj pare ili ide tužba! KEBA: Dobila si 120.000 evra!

Stars -
Ljiljana Jevremović, koja ima vanbračno dete s Draganom Kojićem, tvrdi da je sud odbio njen zahtev da se mesečni iznos koji pevač godinama uplaćuje Ini poveća sa 25.000 na 50.000 dinara

Ljiljana Jevremović, s kojom Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu (15), juče je uplakana izašla iz Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu jer je sud odbacio njen zahtev za povećanje alimentacije.Ona je pre više od godinu dana podnela tužbu protiv pevača, u kojoj je tražila da se mesečna suma koju daje za dete sa 25.000 poveća na 50.00 dinara.Ostao bez kuće- Išla sam u sud da uzmem presudu koja je u potpunosti odbijena. Nismo imali zvanično ročište. Razlog zbog kojeg Keba ne želi da se alimentacija poveća je njegov razvod sa Oljom i dobro je osmišljen. Žalio se da je ostao bez kuće, novčanih primanja i nastupa. Svu imovinu je prepisao na suprugu. Ina od šeste godine dobija novac za alimentaciju, a sada ima 15 godina. Prvo moram da ga tužim za prevaru jer je razmenom finansija došlo i do onih 25.000 dinara. Kad to završim, podneću žalbu za povećanje alimentacije - priča Ljiljana i dodaje da Keba s njom komunicira samo na sudu.- Nije pokušao sa mnom vansudski da se dogovori jer mu je želja bila da me vidi samo na sudu. Ćerku nikad u životu nije video. Ona je jednom želela da ga vidi, pogledala ga je, i to je bilo to.

Pošto smo od Jevremovićeve uzeli izjavu, pozvali smo Kebu, koji o presudi ništa nije znao.

- Ne znam odakle vam saznanje o ishodu tog spora jer sam pitao svog advokata i rekao mi je da zvanično ništa nije dobio. Samim tim nemam pravo i ne želim ništa da komentarišem. Svoje obaveze, u šta ste se više puta uverili, izvršavam na vreme, a do sada je ta žena od mene dobila skoro 120.000 evra - kaže Keba i dodaje:Traži prava- Strašno je čime se ta osoba bavi. Umesto da izvršava svoje obaveze i radi nešto u životu, ona samo traži neka prava jer očigledno ima problem da se opravda pred svetom i detetom za to što je učinila. Ona zloupotrebljavala maloletnu osobu u javnosti. Stari je to zanat, šta drugo da kažem sem da je jadno to kad neko rodi dete zarad sigurne sopstvene egzistencije. Jeste mene sud proglasio devojčicinim ocem, ali DNK analiza nikad nije urađena. Ta žena nikad nije postojala u mom životu, i niti će, a nisam siguran da je sav novac koji sam do sada dao upotrebljen u prave svrhe - rekao nam je Keba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track