LEPA BRENA: Volela bih da budem muško ako se ponovo rodim!
Foto: Prt

Iskrena

LEPA BRENA: Volela bih da budem muško ako se ponovo rodim!

Stars -
Bila sam više dečak nego devojčica, bila je to neka greška u određivanju pola

Lepa Brena otkrila je da bi volela, ako se ponovo rodi, da bude muško. Pevačica je u emisiji "Iz profila", koju vodi Vesna Milanović, pričala o detinjstvu, o počecima u pevanju, o Brčkom - gradu koji najviše voli, jer je tamo odrasla, kako je sa proslavljenim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovičem prilikom upoznavanja odmah osetila da je našla srodnu dušu, kako je bivši generalni sekretar FK Crvena zvezda Vladimir Cvetkovič pomogao njoj i Slatkom grehu da snime album.

Orkrila je da nikada nije imala neku fatalnu ljubav u detinjstvu.

"Družila sam se više sa dečacima, i nikada nisam imala te fanatične ljubavi, nisam nešto patila. Bila sam više dečak nego devojčica, bila je to neka greška u određivanju pola. Uvek govorim - u sledećem životu hoću da budem muškarac", rekla je Brena, objašnjavajući da je to zato što je često slušala roditelje koji joj govore: "Ne može to - ti si devojčica".

Malo je poznato i da je htela da upiše Medicinski fakultet, zbog oca, koji je bio lekar, ali da je do toga odustala, jer nije bilo finansijskih sredstava."Preko oca sam zavolela tu profesiju. Svi koji su se tada bavili medicinom, bili su dobri prisoholozi, imali su divan pristup pacijentima, imali su divne kuće i divne automobile. To je za mene 'paket' koji bi privlačio svakog normalnog čoveka. Htela sam da upišem medicinu i lečim ljude i da dobro zarađujem. Međutim, tad je objavljena ekonomska kriza, i kad smo iskalkulisali shvatili smo da nemamo novca za to.

O Bobi je rekla da ništa nije znala, da je nije pratila sport, ali da je odmah osetila da su srodne duše."Pokazali su mi njegovu sliku u tadašnjim TV Novostima. On onako lep, protegao se sa reketom, vide se mišići, zgodan. Tad sam rekla da bih baš volela da ga upoznam. Pokojni Raka Đokić, koji je mnogo učinio za Slatki greh sa marketinške i menadđžerske strane, znao je Bobu. Boba je tad organizovao revijalni meč sa Borisom Bekerom i želeo je da ja izvedem početni udarac. Raka mu je tada rekao da je to nemoguće, jer sam na turneji, snimamo film. Ali, na snimanju filma, prilazi mi Bata Živojinović i kaže mi: "E, eno ti ga Boba tamo". Ja sam se probila kroz onu gužvu do njega i zagrlila ga i poljubila. Nisam znala čoveka! Kad smo se zagrlili osetila sam da smo dva slična bića", ispričala je.

Ne znam kako da vam opišem, to je kao da sretnete nekog ko je kao vi. Prepoznala sam u njemu biće slično meni. Ima neke krupne, detinje oči. Znate ono kad se upoznaju dva čoveka a kao da se poznaju pre. Nisam osetila ono 'ljubav na prvi pogled', 'fatalna ljubav' , nisu mi klecala kolena. Bilo mi je drago što smo se upoznali i bila sam srećna. Počelo je da se razvija predivno prijateljstvo, koje je prelazilo u fatalnu ljubav. I... pa, ne smem sve da vam ispričam", rekla je Lepa Brena.

(mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track