BAHATO PARKIRAM: Ani Nikolić pauk odneo automobil!

Nije imala mesta, pa na trotoar

BAHATO PARKIRAM: Ani Nikolić pauk odneo automobil!

Stars -
Nekoliko minuta je kružila, a onda je odlučila da automobil ostavi na trotoaru pored lokala, nadajući se da je niko neće dirati

Pevačica Ana Nikolić pre dva dana ostala bez svog automobila jer joj ga je pauk odneo zato što se nepropisno parkirala.

Naime, pevačica je došla da pogleda kafić svog brata Marka, a svoj četvorotočkaš je ostavila na trotoaru, a nakon nekoliko minuta radnici Parking servisa su ga podigli i odšlepali na obližnji plac za nepropisno parkirana vozila.

"Ana je u utorak oko 17 časova došla u lokal kod svog brata kako bi mu pomogla oko renoviranja, a kako je bio koncert Ajron Mejdena, ona nije imala mesta gde da se parkira. Nekoliko minuta je kružila, a onda je odlučila da automobil ostavi na trotoaru pored lokala, nadajući se da je niko neće dirati. Ipak, posle određenog vremena, sa terase lokala je videla samo kako kamion prolazi sa njenim automobilom na prikolici.

"Odmah je skočila sa svog mesta, ali nije uspela ništa da učini, jer je on već otišao", izjavio je izvor koji se našao na licu mesta, a samo nekoliko minuta pre nego što je Ana ostala bez automobila, naš paparaco ju je uslikao kako pomaže bratu u renoviranju lokala.

"Kada je shvatila da je ostala bez svog automobila, Ana se baš iznervirala, i nije mogla da veruje da su pored toliko nepropisno parkiranih vozila odneli baš njen. Ipak, brat ju je odvezao do Parking servisa i nakon što je platila kaznu, uzela je svoj automobil. Inače, Ana je u utorak došla kako bi svom bratu Marku pomogla oko dizajna novog kafića koji otvara.

U nameri da saznamo koliku je Ana kaznu platila, pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom, ali nismo uspeli da dobijemo komentar.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track