KOMPENZACIJA: Evo kako Nataša Bekvalac letuje na Ibici
Foto: Instagram

Platiće pesmom

KOMPENZACIJA: Evo kako Nataša Bekvalac letuje na Ibici

Stars -
Od početka godine je imala samo četiri nastupa. Snimila je i jednu reklamu, ali to je potrošila vrlo brzo. Ibicu trenutno sebi ne bi mogla da priušti ni u snovima, rekao je izvor
1 / 4 Foto: Facebook

Pop pevačica je za sebe i sestru izdejstvovala put na popularno špansko ostrvo Ibicu, koji će otplatiti pesmom na rođendanskoj žurki turističke agencije.

Da pevači izlaze, jedu, piju i oblače se na kompenzaciju, odavno je postao trend. Nataša Bekvalac je otišla korak dalje, pa je za sebe i sestru izdejstvovala čak put na Ibicu potpuno besplatno.

"Nataša je s turističkom agencijom iz Novog Sada iskompenzovala put na egzotičnu destinaciju. Zauzvrat će sutra pevati na njihovoj rođendanskoj proslavi u jednom novosadskom klubu", rekao je izvor blizak Bekvalčevoj.Fotografije na kojima uživa s mlađom sestrom i ispija koktele na plaži, redovno je postavljala na društvene mreže. Pre nekoliko dana vratila se u Srbiju, kako bi mogla da odradi svoje letovanje.

"Nataša nije u baš zavidnoj finansijskoj situaciji. Od početka godine je imala samo četiri nastupa. Snimila je i jednu reklamu, ali to je potrošila vrlo brzo. Ibicu trenutno sebi ne bi mogla da priušti ni u snovima", ispričao je blizak pevačicin prijatelj. Iz agencije su potvrdili da su s pevačicom postigli dogovor, ali o detaljima nisu želeli da govore, dok je pevačica ostala nedostupna za komentar.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track