Ana Bekuta izdaje kuću ljudima s policijskom zaštitom!
Foto: Kurir Štampano

Godinama naplaćuje kiriju od 1.500 evra

Ana Bekuta izdaje kuću ljudima s policijskom zaštitom!

Stars -
Pre tri godine, dok su bili životno ugroženi, u pevačicin luksuzni dom od 200 kvadrata MUP uselio Bojanu i Vladimira Stojkovića, koji su tu živeli godinu dana

Folk pevačica Ana Bekuta (55) svoju luksuznu kuću u Zemunu godinama rentira ljudima koji imaju policijsku zaštitu. Kako Kurir saznaje, partnerka bivšeg ministra Milutin Mrkonjića svoju nekretninu na tri sprata od 200 kvadrata izdaje mesečno za 1.500 evra. U njoj su pre četiri godine živeli tada bračni par Bojana i Vladimir Stojković, koji su u to vreme bili životno ugroženi.Bezbedna iz više razloga Prema rečima Aninog komšije koga smo zatekli u naselju, pevačicina kuća je proglašena za bezbednu iz više razloga, pre svega jer joj je teško prići s bočnih strana, pa se tako našla na spisku policije za iznajmljivanje koji oni preporučuju licima koja su pod njihovom zaštitom.

Ovde je Stojkoviće čuvala policija... Kuća Ane Bekute u Zemunu
Ovde je Stojkoviće čuvala policija... Kuća Ane Bekute u Zemunu

- Ana se pre pet godina iselila iz te kuće i odlučila da je izda. Mi je nismo videli od tada, ali policiju često srećemo, pa smo tako čuli da im je ona navodno kuću ustupila i da je oni predlažu za stanovanje ljudima koje čuvaju - priča komšija i dodaje:Iz Zemuna na Vračar- Sećam se da su tako pre četiri godine doveli Bojanu i Vladimira Stojkovića, koga su u to vreme pretukli u Đenovi, pa su mu dodelili policajce koji su stalno bili uz njega. U njoj su živeli nešto više od godinu dana, posle čega su se preselili u stan na Vračaru koji je takođe bio siguran - kaže Bekutin komšija, koji je insistirao na anonimnosti.U toku jučerašnjeg dana pevačica nije odgovarala na naše pozive i poruke iako smo joj u njima jasno objasnili povodom čega nam treba njen komentar.U izjavi za Kurir Stojković je pak priznao da su on i Bojana živeli u Aninoj kući.- Istina je da smo u tom periodu živeli godinu dana u toj kući, ali smo tek kasnije saznali da je ona u vlasništvu Ane Bekute - rekao je Stojke, ne želeći da odgovori na pitanje da li ih je u nju smestila policija.

Bili zaštićeni... Vladimir i Bojana dok su bili u braku
Bili zaštićeni... Vladimir i Bojana dok su bili u braku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track