FANOVI: Seko, preterala si! SEKA: Bojim se da me ne zanimaju hejteri!

Neprestano vežba

FANOVI: Seko, preterala si! SEKA: Bojim se da me ne zanimaju hejteri!

Stars -
Fotografija Aleksićeve u bokserskim rukavicama i sa neviđenim stajlingom, čime je izazvala bes i kod najostrašćenijih fanova
1 / 2

Fejsbuk fanovi poručili pevačici da prestane da ih obaveštava o svakom svom koraku, kao i da se neprestano hvali svojim fizičkim izgledom i gubitkom suvišnih kilograma . A zapanjila ih je najnovijim izdanjem -u roze trikou oslikanom muskulaturom.

Pevačica Seka Aleksić osim što javnost na internet društvenim mrežama bombarduje poslovnim uspesima, koje dokumenatuje fotografijama punih hala i klubova u kojima nastupa širom sveta, u poslednje vreme sa najvećim uživanjem pokazuje svoj novi stas. Kako naš narod ne voli preterivanje ni u čemu, u oči im je upala najnovija fotografija Aleksićeve koja je nastala pred njen trening u bokserskim rukavicama i sa neviđenim stajlingom, čime je izazvala bes i kod najostrašćenijih fanova.

"Odvratno, bravo, muškarčino, sestro, preterala si, a jel te nije sramota", pitaju se Sekini pratioci na Fejsbuku, poručujući joj da sama sebi pravi antireklamu samoreklamerstvom.

Dok su jedni bili oduševljeni njenim originalnim stajlingom, drugi su pak imali negativno mišljenje i komentare, ali čini se da Seku to ne zanima previše.

"Plašim se da me ne zanima šta misle hejteri!", napisala je Seka uz fotografiju na kojima radi trbušnjake i to tako što je nogama obgrlila svog supruga Veljka Piljkića.

http://www.youtube.com/watch?v=2qOSqz5_QxI
(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track