SPREMAJU SPEKTAKL: Miligram šest meseci gradi scenografiju!
Foto: Kurir Štampano

Obećavaju modernu bajku

SPREMAJU SPEKTAKL: Miligram šest meseci gradi scenografiju!

Stars -
Koncert će izgledati kao moderna bajka, biće tematski inspirisan i nosiće svoje poruke, najavio je pevač koncert u Kobank areni 27. novembra

Novo poglavlje u produkciji koncerata.Bend Miligram, koji za 27. novembar u Kombank areni priprema veliki spektakl, čak šest meseci gradiće scenografiju kakvu srpska publika još nije imala priliku da vidi, saznaje Kurir.- Mili će i ovaj put sarađivati sa dve najveće domaće produkcijske kuće sa kojima je već radio Cecine koncerte na Ušću 2006. i 2013. godine, kao i mnogo stadiona. Za scenografiju je zadužen poznati scenograf Nikola Matijević, koji je, svestan obima posla, rekao: „Kada mi je Mili predstavio kako koncert treba da izgleda, mešale su mi se emocije neverice i uzbuđenja! Radićemo mesecima na tome, ali jedva čekam da vidim kako će da izgleda kada sve bude postavljeno“ - rečeno nam je iz izvora bliskog organizatorima.Bez obzira na veliko interesovanje za prvi beogradski koncert i neverovatnu brzinu uspeha grupe Miligram, frontmen „srpskog čuda“ kaže da je svestan da ima još mnogo posla da bi se ostvarilo ono što je zamišljeno.- Koncert će izgledati kao moderna bajka, biće tematski inspirisan i nosiće svoje poruke. Nadam se da ćemo ovakvim konceptom publici pružiti kompletan doživljaj i otvoriti novo poglavlje u produkciji koncerata kod nas - rekao je Aleksandar Milić.(M. K. V.)

Pun gasZA PET DANA DVA STADIONAMiligram je u ponedeljak uveče održao više nego uspešan koncert na Stadionu malih sportova u Podgorici. Već u petak, dakle za samo pet dana, zasviraće i na stadionu Borca u Banjaluci.

http://www.youtube.com/watch?v=Byw7tTPnpfg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track