SEKA ŽELI TELO BRAZILKE: Hoću da izgledam kao seksi Barbosa!

Samo njoj zavidi

SEKA ŽELI TELO BRAZILKE: Hoću da izgledam kao seksi Barbosa!

Stars -
Postoji žena koja je Brazilka i zove se Barbosa. Želim da izgledam kao ona. Mislim da ću to ostvariti za nekoliko godina, otkrilaje pevačica

Seka Aleksić je pre nekoliko dana izazvala veliku pažnju domaće javnosti kada je pokazala da na treningu nosi kombinezon sa printom ljudskog tela. Komentari su bili podeljeni, ali Seku nisi preterano dotakli negativni komentari.

"Ne mislim da su hejteri loši ljudi, mislim da imaju loše razmišljanje. Nisu hejteri samo fanovi mojih koleginica, ima ih i među običnim ljudima. Milion puta sam sama sebe uverila da ne treba da sudite o nekome koga ne poznajete i kad god sam neku osobu procenila kao lošu, a nisam je upoznala, uvek sam pogrešila", rekla je Seka, a zatim je istakla kakav izgled želi da postigne.

"Ja ne mogu da budem savršena, samo je Bog savršen. Želim da izgledam lepo i da mi zavide neke žene, pošto i ja nekima zavidim. Postoji žena koja je Brazilka i zove se Barbosa. Želim da izgledam kao ona. Mislim da ću to ostvariti za nekoliko godina", dodala je Aleksićeva.

Pogledajte koje su današnje vežbe u pitanju:

http://www.youtube.com/watch?v=iUAx-Ojb-tM

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track