MUŽ MAJE MARIJANE: Mene su tukli, ja sam žrtva!
Foto: Damir Dervisagic

Ne bi on

MUŽ MAJE MARIJANE: Mene su tukli, ja sam žrtva!

Stars -
Dostavljena je medicinska dokumentacija, izveštaji lekara specijaliste, moja izjava i službena beleška o događaju, napisao je Mladen Šmakić u pismu

Muž Maje Marijane, Mladen Šmakić, oglasio se nakon nedavnih natpisa u medijima, kako je pretukao prijatelja svoje supruge Miloša Ostojića i dodao da je te večeri on bio jedina žrtva nasilja.Mladen kaže kako je slučaj prijavio policiji i da će uskoro cela istini biti otkrivena, i da te večeri nije pretukao prijatelja svoje supruge, već da je on jedini koji je dobio batine:

"Ovom prilikom vas obaveštavam da će pomenuti događaj sasvim izvesno u potpunosti biti rasvetljen pred nadležnim državnim organima, o tome ko je u ovom slučaju napadnut, ugrožen i oštećen. Dostavljena je medicinska dokumentacija, izveštaji lekara specijaliste, moja izjava i službena beleška o događaju, a o nekim zaključcima i detaljima možete se informisati na Fejsbuku u vezi sa ljudima i događajem, te u pomenutom demantiju želim samo da ukažem na moj lični aspekt sagledavanja navedenog događaja" piše u pismu koje je suprug Maje Marijane i dodao:

"Sve sam rekao policiji, tako da te informacije ne mogu da otkrivam, a vi kao novinari istražite sve to. Kako ste dobili prethodne informacije, tako učinite i sada. Ja sam vam dao dokaze da sam pretučen. Ne mogu da vam kažem ko je to učinio", izjavio je Mladen koji je odbio da da, koji je kontakt svog advokata kako bi se dobile bliže informacije o celom slučaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track