Najnovije vesti

BIVŠA MODELSICA: Zbog Akija sam morala da napustim grupu!
Foto: Facebook

Morali da kriju vezu

BIVŠA MODELSICA: Zbog Akija sam morala da napustim grupu!

Stars
Aki Marković i ja bili smo zajedno i pre i posle njegovog učešća u Farmi, ali nismo želeli da pričamo o tome, rekla je Ružica Veljković

Ružica Veljković, bivša modelsica, otkrila je da nije mogla da krije vezu sa mladom Zvezdom Granda pa je zbog toga morala da napusti grupu Models.

"Nisam smela da se s njim pojavljujem u javnosti, a nisam mogla više da krijem da smo u vezi, objašnjava zašto je morala da napusti grupu „Models“.

"Andrija - Aki Marković i ja bili smo zajedno i pre i posle njegovog učešća u „Farmi“, ali nismo želeli da pričamo o tome. Menadžer grupe me je ubacio kao stalnu članicu Modelsa, ali imala sam probleme zbog Akija. Morala sam da napustim grupu jer nisam smela da se pojavljujem s njim u javnosti", rekla je Ružica.

Ona nam je otkrila kako je podnela medijske napise o navodnoj vezi Akija i manekenke Sare Trajanović.

"U početku mi je smetalo, sad ne. Andrija je imao neki problem zbog Sare, ali sve je to iza nas", tajnovita je Ružica. Sada nesmetano mogu da se pojavljuju zajedno u javnosti kao par, pa je Ružica podržala Akija kada je promovisao singl „Ona mi fali“.

"Živimo zajedno, znamo svaki korak jedno drugom. Bolje je čak i da bude na mom nastupu do četiri-pet ujutru nego da sedi kod kuće i razmišlja gde sam", rekao je pevač.

(Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...