BALONI I PLIŠANE IGRAČKE: Ovako je Darko Lazić ćerku i Anu dočekao iz porodilišta
Foto: Facebook

Ponosan tata

BALONI I PLIŠANE IGRAČKE: Ovako je Darko Lazić ćerku i Anu dočekao iz porodilišta

Stars -
Pevač je svoje princeze doveo u stan koji je napunio balonima i plišanim igračkama za mezimicu Lorenu, a cveće za njegovu suprugu

Sve najlepše za njegove princeze. Ana Sević i Darko Lazić, koji su nedavno dobili ćerku Lorenu, nasmejani su napustili privatno porodilište na Novom Beogradu.

Ponosni tata je po suprugu i bebu došao svojim džipom, ali nije on vozio nego vozač. Pošto je izveo svoje devojke, iz ruku nije ispuštao korpu u kojoj je spavala Lorena. Zvezda Granda je rekao da će dete on i Ana zajedno kupati i da će menjati pelene. Lazić je svoje princeze doveo u stan koji je napunio balonima i plišanim igračkama za mezimicu Lorenu, a cveće za njegovu suprugu.

"Ovako je tata dočekao svoju princezu. Još jednom hvala što sa nama delite najlepši trenutak u našim životima. Hvala na divnim željama i čestitkama. Vole vas Lorena, Darko i Ana", napisala je Sevićeva.

Podsetimo, Ana i Darko su se venčali u tajnosti, bez pompe i medija, a pre toga pevač je svoju dragu zaprosio u Parizu. Iako je Ana u osmom mesecu trudnoće, blistala je u beloj, uskoj venčanici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track