PEVAČICA HOĆE KUĆI: Brena danas ili sutra izlazi iz bolnice!
Foto: Dragana Udovičić I Fb

Uspešno se oporavlja

PEVAČICA HOĆE KUĆI: Brena danas ili sutra izlazi iz bolnice!

Stars -
Lekarska komisija odlučiće da li će pevačicu pustiti na kućno lečenje posle podne ili sutra ujutru

Legenda folk muzike Lepa Brena uspešno se oporavlja u Ortopedskoj klinici u Lovranu. Lekarska komisija danas će odlučiti da li će je pustiti na kućno lečenje posle podne ili sutra ujutru. Očekuje se da će se Brena vratiti u Beograd.Hrvatski mediji preneli su izjavu hirurga Hravoja Mokrovića, koji objašnjava kako je urađena operacija.

"Kad govorimo o prelomu na desnoj ruci, gospođa je zadobila težak prelom, ali nakon operacije možemo reći da je mogućnost komplikacija i eventualnih posledica veoma mala. Pacijentkinja je operisana tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska, ali u Hrvatskoj artroskopije ručnog zgloba radi veoma mali broj centara. Hirurška intervencija je trajala sat vremena i sve je prošlo u najboljem redu", rekao je za hrvatske medije dr Hrvoje Mokrović, koji je zajedno s dr Zdravkom Jotanovićem predvodio operaciju popularne pevačice.

Podsetimo, Brena polomila je obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Nezgoda se dogodila u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Brena krenula na doručak u japankama. Operisana je u subotu, a uz nju su sve vreme suprug Boba Živojinović i sinovi.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja