LJUBAV BEZ GRANICA: Divna Karleuša se mazila u bazenu sa 30 godina mlađim!
Foto: Facebook

Zadovoljna žena

LJUBAV BEZ GRANICA: Divna Karleuša se mazila u bazenu sa 30 godina mlađim!

Stars -
Voditeljka je bila veoma vesela na bazenu, a sa njom je bio jedan vidno mlađi muškarac s kojim se grlila i mazila

Divna Karleuša (57), radijska voditeljka i bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", "Farma" i "Akademija debelih", u medijima ne želi da priča o svom dečku, koji je 30 godina mlađi od nje.

Naime, Karleuša je viđena kako se sa svojim dečkom vaćari u bazenu ne mareći na poglede ljudi koji su se kupali oko njih.

"Divna je bila veoma vesela tog dana na bazenu, a sa njom je bio jedan mlađi muškarac. Niko nije mogao da pretpostavi o kome se radi, ali su onda počeli da se grle i maze, te je bilo očigledno da joj je to dečko. Oni se ni u jednom trenutku nisu odvajali jedno od drugog, a zajedno su se čak i kupali u bazenu", izjavio je izvor.

Radijska voditeljka nije želela da komentariše svoj privatni život ni da otkrije identitet čoveka s kojim je u vezi.

"Svoj privatni život neću da komentarišem. Ni ja se ne mešam u tuđ. Ja sam srećna i zadovoljna žena, što i svima želim", izjavila je Divna.

Podsetimo, dok je bila u rijalitiju „Farma“, u medijima se spekulisalo da je Divna u vezi sa izvesnim Omerom Brkanom, sinom bosanskog pevača Asima Brkana, ali je ona po izlasku sa imanja u Lisoviću to demantovala.

"Moj dečko jeste mlađi od mene 30 godina, ali nije reč o Omeru i želim ovom prilikom da se izvinim porodici Brkan što su me dovodili u vezu s njim. Moj dečko jeste iz Bosne, tata mu je Bosanac, mama mu je Engleskinja i on bavi se advokaturom. Ime mu počinje na slovo O, ali ne mogu ništa više da vam kažem. Slobodno mogu da se našalim i da kažem - ako mogu Madona i Šer, mogu i ja - izjavila je svojevremeno Divna Karleuša.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track