PONOSNE NA SVOJE OBLINE: Ovo su najsimpatičnije bucke domaće estrade!
Foto: Nemanja Pančić

Seksi i sa viškom kilograma

PONOSNE NA SVOJE OBLINE: Ovo su najsimpatičnije bucke domaće estrade!

Stars -
Da višak kilograma ne znači ništa ukoliko imate harizmu dokazale su ove dame
1 / 5

Ove dame su slatke i seksi i sa viškom kilograma.

Dara BubamaraNovosadski zvrk, kako je mnogi nazivaju problema sa viškom kilograma imala je i na početku svoje karijere. Varirala je Darina kilaža, ipak, pevačica nikada nije pridavala previše pažnje ponekom suvišnom kilogramu. U kratkim i uskima haljinama smo imali prilike da je vidimo, bila ona u top formi ili ne.

Divna KarleušaMama pevačice Jelene Karleuše i nekadašnja radio-voditeljka, Divna Karleuša bitku sa kilograma vodi već neko vreme. Ipak, višak kilograma mamu poznate pevače ne sprečava da se skini u kupaći kostim i ponosno pokaže svoje telo...

DžidžaMlada pevačica i ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, čini se, nikada previše pažnje nije pridavala zaobljenom telu. Iako se njen izgled i pokoji kilogram viška komentarisao i tokom njenog učešća u "Zvezdama granda" ćerka poznatog kompozitora nije marila. a sve kritike je prihvatala s osmehom.

Seka AleksićFolk pevačica Svetlana Seka Aleksić je čini se jedina poznata ličnost, koja ima toliku moć transformacije. Od promene, stajlinga, frizure, do kilaže. Sekine varijacije u kilaži u proteklom periodu bile su veoma česte, sve dok njen muž Veljko nije počeo da trenira sa njom. Za nekoliko meseci, Aleksićeva je svoju figuru vidno stesala, zbog čega je veoma ponosna.

IndiIndira Aradinović Indi kada se pojavila na estradi važila je za atraktivnu crnku, malo posle njenog prvog singla, povukla se iz medija, posle čega se pojavila u neprepoznatljivom izdanju, Sa više od 20 kilograma viška, pevačica je ponosno šetala, a iako se pisalo da je depresija kriva za njenu gojaznost, ona o tome nikada nije želela da govori.

Suzana MančićKarijeru je započela pesmom „Ogledalce, ogledalce“ sa nepunih 18. godina. Kasnije se oprobala kao voditelj zabavnih emisije, dugo godina je vodila tv emisiju gde se izvlačile dobine LOTO kombinacije. Zbog toga je i dobila nadimak „LOTO devojka“, te postala jednom od ikona popularne kulture u bivšoj Jugoslaviji. 2000-ih se slikala za „Plejboj“, a njenoj popularnosti su pridonele i privatne video-snimke eksplicitno seksualnog sadržaja koje su distribuirane na Internetu.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track