SABOR TRUBAČA ČEKA NA VAS: Ovako ćete najbrže stići do Guče!

Sve je spremno za spektakl

SABOR TRUBAČA ČEKA NA VAS: Ovako ćete najbrže stići do Guče!

Stars -
Od velikog značaja je blizina Ibarske magistrale koja je severna granica opštine i povezuje ovaj deo Srbije sa Beogradom i srednjom Evropom u jednom pravcu i sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom u drugom pravcu

Sabor trubača je počeo, a ako još uvek niste krenuli u pravcu Guče, ili ne znate kako, Kurir vam može pomoći u tome.

Opština Lučani ima dobru saobraćajnu povezanost sa ostatkom zemlje. Guča je od Beograda udaljena 160 km a Lučani 162 km. Od velikog značaja je blizina Ibarske magistrale koja je severna granica opštine i povezuje ovaj deo Srbije sa Beogradom i srednjom Evropom u jednom pravcu i sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom u drugom pravcu.

Regionalna saobraćajnica Čačak - Guča - Ivanjica - Sjenica povezuje ovaj prostor sa Ivanjicom, koja je od Guče udaljena 31 km. Na ovoj liniji redovno saobraćaju autobusi preduzeća "Autoprevoz -Čačak" i "Pegaz" - Ivanjica.

Kraljevo je udaljeno 46 km od Guče regionalnim putnim pravcem Guča - Kaona - Roćevići - Kraljevo. Na ovom putnom pravcu nema redovnih autobuskih linija, pa se do Kraljeva može doći preko Čačka ( 58 km) odakle postoje redovne međugradske linije "Autoprevoza Čačak" i drugih privatnih prevoznika.

Čačak je od Guče udaljen svega 20 km i do njega možete stići redovnim autobuskim linijama i taksijem, koji vrlo često saobraćaju.

Lučani se nalaze blizu magistralnog puta. Do Užica, Požege i Zlatibora putnike redovno prevoze autobusi preduzeća "Gaga - tours", kojima u drugom pravcu možete stići do Beograda.

Do Čačka iz Lučana postoje svakodnevne autobuske linije preko Markovice (22 km) i preko Ovčar banje (27 km).

Najbliža železnička stanica postoji u Požegi pa iz raznih delova Srbije možete doći i železnicom, a potom iz Požege do Lučana(12 km) i do Guče (24 km) autobusom.

Sve informacije u vezi prevoza možete dobiti na sledećim kontaktima:"Autoprevoz Čačak" 032/222-461;Autobuska stanica u Guči 032/854-339;Autobuska stanica u Lučanima 032/ 817-466"Gaga Tours" 031/ 525-606; 031/845-600;Železnička stanica u Požegi 031/812-528;Autobuska stanica u Ivanjici 032/661-159; Pogledajte detaljnu mapu sa objašnjenjima kako doći do Guče, klikom na ovaj link.

Kartu Guče možete pogledati ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=AJM7XdKxmXQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track