JELENA ROZGA: Odgajana sam da budem skromna!

Potiče iz radničke porodice

JELENA ROZGA: Odgajana sam da budem skromna!

Stars -
Jednostavno dođe u životu trenutak kada se zasitiš nekih stvari. Iako je balet bio moja velika ljubav ipak je ljubav za pesmom bila veća, rekla je Rozga

Jelena Rozga, uveliko ovih dana promoviše aktuelni singl "Život je čudo", a prisetila se detinjstva i najlepših trenutaka iz tog perioda.

"Na detinjstvo me uvek podseti balet, moja prva predstava, opera "Aida" u kojoj sam učestvovala na manifastaciji Splitsko ljeto. Kroz glavu mi prolete scene kada sam kao devetogodišnja devojčica igrala malog crnčića. Rado se setim i veselih igara u dvorištu kuće, penjanja po ogradama, igranja tenisa.. Ja sam bila Boris Beker i uvek pobeđivala", kaže kroz smeh Jelena.

Iako je završila osnovnu i srednju baletsku školu, Jelena nije nastavila tim putem. "Jednostavno dođe u životu trenutak kada se zasitiš nekih stvari. Iako je balet bio moja velika ljubav ipak je ljubav za pesmom bila veća. Desilo se i da je grupa "Magazin" tražila novu pevačicu i da je mama nazvala Tonča i imala tu sreću da izabere baš mene. Nisam se ni trenutka razmišljala okačiti baletne papučice i uzeti mikrofon u ruke", priča ona.

Jeleni su u svemu roditelji bili velika podrška. "Svaku moju odluku će uvek podržati, pa čak i onda kada se ne slažu u potpunosti sa njom. Potičem iz radničke i skromne porodice. Odgajana sam da budem skromna, da poštujem svakog čoveka bez obzira na njegov status i da uvek budem čvrsto na zemllji."

Foto PR
Foto PR

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track