OPORAVLJA SE NA JAHTI: Brena u gipsu otišla na krstarenje

Otkrivamo: Pevačica napustila hotel u Hrvatskoj

OPORAVLJA SE NA JAHTI: Brena u gipsu otišla na krstarenje

Stars -
Pobegli od paparaca: Boba Živojinović iznajmio luksuzni brod da bi sa suprugom, koja se oporavlja od operacije ruke, uživao na otvorenom moru

Lepa Brena, koja se uspešno oporavljala u Novom Vindolskom posle preloma i operacije desnog zgloba i levog lakta, otišla je u nedelju ujutru na krstarenje Jadranom, na kom će provesti nekoliko dana.Kako Kurir saznaje, njen suprug, proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović iznajmio je luksuznu jahtu da bi s pevačicom i prijateljima uživao na otvorenom moru i tako sprečio mogućnost da ih neko od domaćih paparaca uslika.

Sve je lepše na palubi... Lepa Brena
Sve je lepše na palubi... Lepa Brena

- Breni su lekari dali dozvolu da krstari Jadranskim morem jer se ona iz dana u dan oseća sve bolje. Da ne bi boravila samo u hotelskom kompleksu, Boba je iznajmio jahtu, na kojoj će boraviti do kraja nedelje, što je pevačicu veoma obradovalo. Pred ukrcavanje Brenu su lekari detaljno pregledali i uz preporučenu terapiju dali joj instrukcije kako da se ponaša tokom boravka na brodu - priča izvor blizak pevačici i nastavlja:- S obzirom na to da joj je skinut gips s leve ruke, a stavljen novi na desnu, Brena će i bez nadzora fizijatra na palubi raditi vežbe, kao i jogu, koja je u potpunosti opušta. Nakon krstarenja pevačica se vraća u hotel, a zatim će posetiti lekara koji ju je operisao. Ukoliko sve bude bilo kako su ortopedi predvideli, ona će se vratiti u Srbiju. Njen oporavak teče uspešno zbog podrške koju dobija od najbližeg okruženja i Brena se često šali na račun nezgode koja ju je snašla - završava naš dobro obavešteni izvor.Da podsetimo, Lepa Brena je polomila desnu ruku i lakat leve ruke 25. jula, kad je u luksuznom hotelu, gde je boravila sa suprugom, krenula na doručak i okliznula se, a potom zakačila stalak od suncobrana i nezgodno pala.

Iznenadio ženu krstarenjem... Boba Živojinović
Iznenadio ženu krstarenjem... Boba Živojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track