ROMANTIKA: Mladenci pobegli sa svadbe da bi otišli na Cecin koncert!

Pevačica oduševljena gestom

ROMANTIKA: Mladenci pobegli sa svadbe da bi otišli na Cecin koncert!

Stars -
Da, pobegli smo sa svoje svadbe zbog Cece jer smo se na njenom koncertu u Novom Sadu upoznali pre nekoliko godina, rekla je mlada Marija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je u nedelju uveče spektakularan koncert u najvećoj diskoteci u Budvi i tom prilikom okupila mnogo publike, ali i javnih ličnosti. Najveće iznenađenje priredili su novopečeni mladenci Marija i Luiđi, koji su pobegli sa svog svadbenog veselja kako bi prisustvovali Cecinom nastupu.

Dok su u "Top hil" pristizale poznate ličnosti, pravu pometnju napravili su jedan muškarac i žena koji su došli u odelu i venčanici. Oni su stigli pred diskoteku i sa osmehom čekali svoj red da uđu. Svi su se okretali za njima i pitali se zašto je ona u venčanici.

"Naime, oni su baš u nedelju stali na ludi kamen, a imali su veliku želju da prisustvuju Cecinom koncertu. Ona je Srpkinja, a on Italijan, venčali su se u Crnoj Gori, a kada su čuli da na dan njihove svadbe peva Ražnatovićeva, smisili su plan kako da pobegnu i prisustvuju nastupu", izjavio je izvor koji se našao na Cecinom koncertu.

"Da, pobegli smo sa svoje svadbe zbog Cece jer smo se na njenom koncertu u Novom Sadu upoznali pre nekoliko godina. Mi smo odlučili da se venčamo u Crnoj Gori, a kada smo čuli da peva Ceca, oduševili smo se. Luiđi slabo zna srpski, ali smo se odlično proveli na nastupu, a gosti nam neće zameriti što smo otišli jer je ovaj događaj poseban za nas", rekla jemlada Marija, dok je Ceca oduševljena ovim gestom.

"Veoma sam prijatno iznanađena. Ovo je divno. Za mene je velika čast da ljudi napuste sopstveno venčanje i dođu da proslave na mom koncertu. Veoma romantično. Poželela bih im mnogo sreće, da zauvek ostanu zajedno i da se čuvaju i vole i da uživaju jedno u drugom maksimalno", rekla je Ceca.

Ceca u Gući, foto Kurir
Ceca u Gući, foto Kurir

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track