OPUŠTENE NA BIR FESTU: Ana Stanić tukla po rakiji, Rebrača po pivu
Foto: Damir Dervisagic

Paparaco: Kurir u VIP delu 12. Bir festa na Ušću

OPUŠTENE NA BIR FESTU: Ana Stanić tukla po rakiji, Rebrača po pivu

Stars -
Bivša pevačica grupe Mobi Dik zabavljala se u društvu supruga, a voditeljka i manekenka na Ušće došla sa drugaricama
1 / 7 Foto: Kurir Štampano

Bir fest prve večeri ispunio sva očekivanja ljubitelja žestokog zvuka. Noć je protekla u znaku domaćih bendova, ali je van scene na VIP tribinama bilo podjednako zanimljivo jer je naš paparaco zabeležio neke javne ličnosti kako uživaju dok misle da ih niko ne slika.

I dame ponekad popiju pivo... Rebrača sa drugaricom
I dame ponekad popiju pivo... Rebrača sa drugaricom

Ana Stanić došla je na najveći festival piva u ovom delu Evrope u društvu supruga Momčila Lavrnića. Pevačica očigledno nije ljubitelj pića od ječma jer smo je uhvatili kako ispija rakiju. Bivša pevačica grupe Mobi Dik, da je ne bi brzo „uhvatio“ alkohol, u pauzama je jela smoki. Njen suprug nije želeo da eksperimentiše s pićem, pa je uživao samo u pivu.Pivo voli i Branislav Trifunović, koji je na koncert Si Lo Grina došao u društvu nove devojke - manekenke Nadežde Dimitrijević i trubača Dejana Petrovića. Glumac se u jednom trenutku raspravljao s lepšom polovinom, ali su u zagrljaju lako rešili nesuglasice.

Prepirka sa devojkom... Bane Trifunović
Prepirka sa devojkom... Bane Trifunović

Najviše se od kamera skrivala Katarina Rebrača, koja je na nastup američkog pevača došla u društvu nekoliko drugarica. Bivša voditeljka i manekenka uživala je u pivu naslonjena na ogradu kao neki mačo-muškarac, a kad je videla da joj prilazimo da je slikamo, spustila je plastičnu čašu na pod i pravila se kao da to pivo nije njeno.

TakmičenjeMIROSLAV DOBIO ELEKTRIČNU GITARUSvake večeri na štandu piva „jelen“ od 21 do jedan sat posle ponoći održava se takmičenje u virtuelnom sviranju gitare. Miroslav Ranđelović iz Beograda najbolji je virtuoz prve večeri i on je kao pobednik dobio novu električnu gitaru „ibanez“. On je izveo pesmu „Breaking The Law“ legendarnog benda Džudas prist, što je oduševilo žiri i publiku.

Bajaga i instruktoriUSPELI DA OTERAJU KIŠUDrugo veče pivske fešte na Ušću proteklo je u znaku domaćih snaga - Bajage, Garavog sokaka i grupe Bed kopi, koji su nastupili pred 100.000 ljudi. Iako je kiša pretila da pokvari ugođaj, padavine su prestale oko 20 sati i prava žurka je mogla da počne. Momčilo Bajagić i Instruktori trenutno se nalaze na slavljeničkoj turneji povodom 30 godina rada, a i ove godine nisu razočarali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track