Vesnu Zmijanac u Atini teši bivši muž, zajedno kupuju stan!

Posle raskida sa Željkom napustila Srbiju

Vesnu Zmijanac u Atini teši bivši muž, zajedno kupuju stan!

Stars -
Zmijančeva juče otputovala kod ćerke Nikolije u Grčku, a u odabiru nekretnine će joj pomoći nekadašnji suprug Vlada

Vesna Zmijanac, nakon što je prekinula svaki kontakt sa bivšim dečkom Željkom Rstićem, koji ju je prevario sa voditeljkom „Granda“ Tamarom Stojmirov, otputovala je kod ćerke Nikolije Jovanović u Atinu. Kako Kurir saznaje, pevačica je rešila da kupi još jedan stan od 150 kvadrata u glavnom gradu Grčke, a u odabiru će joj pomoći njen bivši suprug Vlada Jovanović, koji je svojevremeno bio direktor marketinga PGP RTS.- Nakon dva uspešna koncerta u Sofiji i Sokobanji pred 15.000 ljudi, Vesna se sklonila od gradskih priča i medijske pompe, pa će kod ćerke provesti 10 dana. Društvo će joj praviti Nikolijin tata i njen bivši muž, sa kojim je u odličnim odnosima. On će joj pomoći da izabere dobar stan, koji će Zmijančeva odmah kupiti.

Podrška... Vesna i Nikolija
Podrška... Vesna i Nikolija

Pošto Vesna obožava Atinu i tamo često boravi, ona želi da ima svoj mir i ne želi da ćerki bude na teretu - priča naš izvor.Mnogi misle da je Zmijančeva nesrećna jer je okončala četvorogodišnju vezu sa Željkom, a ona je raspoloženija nego ikad. Njeni prijatelji tvrde da je optimista i da nikad ne misli na prošlost.- Tačno je da je Vesni bilo teško kad su joj ljudi govorili da je Rstić vara, a pogotovo kad ga je uhvatila na delu. Neko vreme je bila van sebe, ali kad je bolje razmislila, došla je do zaključka da nerviranjem neće ništa postići. Zna se da je Vesna Zmijanac borac i da joj nijedna ne može biti ni do kolena. Presrećna je što je otišla kod ćerke - kaže izvor.Pozvali smo Vesnu za komentar, ali ona nije želela mnogo da kaže.- Na aerodromu sam, ne mogu da pričam niti bilo šta da komentarišem. Pozdrav - bilo je sve što je Zmijančeva rekla.

Široke rukeŽELJKO OBEĆAO TAMARI STAN I POSAO U DRŽAVNOJ FIRMIDok Vesna Zmijanac kupuje stanove po belom svetu, Tamara Stojmirov je nedavno otkrila prijateljima da će joj novi dečko kupiti stan i naći posao.- Tamara se baš zagrejala za Rstića i on joj je obećao da će joj dati jedan od stanova koje ima, budući da se godinama bavi izgradnjom zgrada. On joj je takođe rekao da će je zaposliti u jednoj državnoj instituciji - kaže sagovornik blizak voditeljki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track