HIT FOTO: Mia Borisavljević imala seks na Adi Bojani
Foto: Kurir Štampano

Niske strasti u Crnoj Gori

HIT FOTO: Mia Borisavljević imala seks na Adi Bojani

Stars -
Pevačica uhvaćena u zagrljaju zgodnog Podgoričanina, koji će se pojaviti i u njenom novom spotu
1 / 2 Foto: Kurir Štampano

Mia Borisavljević snimila je nedavno vruće scene u zagrljaju zgodnog manekena Miloša iz Podgorice! Pevačica se u zanosu valjala po pesku na Adi Bojani kako bi publici u visokobudžetnom spotu što bolje dočarala sadržaj nove pesme „Nije, nije to“. Snimanje u Crnoj Gori trajalo je tri dana, a ljubavnu priču koja prati radnju spota osmislio je Vedad Jašarević.

S  Valjala se u pesku... Mia Borisavljević
S Valjala se u pesku... Mia Borisavljević

Iako je Mijina ekipa radila ceo dan na vrelom suncu i po nepodnošljivoj temperaturi, što zna da bude izuzetno naporno, pevačica je ipak uživala! Nije joj smetalo ni to što je po takvoj vrućini svoje oznojeno telo morala da prisloni uz Miloševe mišiće, glumeći ljubav i strast, pa su se mnogi zapitali da li je zaista reč samo o dobroj glumi.

Pored glavnih aktera, u novom videu pojavljuje se i tridesetak statista, a kako je sve izgledalo, publika će imati priliku da vidi već krajem avgusta.- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo! Nadam se da će i ova pesma, kao i sve prethodne, biti odlično prihvaćena od moje publike - rekla je Mia.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track