ISPLATIO JOJ SE RASKID: Milena Ćeranić profitirala otkad je ostavio Dašić!
Foto: Saša Pavlić

Učestali nastupi

ISPLATIO JOJ SE RASKID: Milena Ćeranić profitirala otkad je ostavio Dašić!

Stars -
Svi dolaze na njene nastupe da vide da li pati i da li će možda spomenuti Dašića, kaže izvor

Milena Ćeranić radi punom parom pošto je raskinula trogodišnju vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem.

Pevačici je zbog afere sa Dašićem i punjenjem naslovnih strana naglo porasla popularnost, koju sada koristi u poslu. Pre ove medijske pažnje koju je dobila zbog raskida sa Dašićem, Milena je radila jedva dva puta mesečno.

"Od kako mediji prenose detalje njene ljubavne veze Milena, radi četiri dana nedeljno i potražnja joj je znatno porasla. Svi dolaze na njene nastupe da vide da li pati i da li će možda spomenuti Dašića. Ima i onih koji joj tokom nastupa prilaze i teše je rečima kako je Vladimir ispao loš i da će naći boljeg dečka", govori naš izvor.Kako, saznajemo Ćeranićeva je samo u zadnjih mesec dana, koliko traje afera sa Dašićem, samo u Beogradu na jednom splavu nastupila pet puta, dok je učestale nastupe imala i u Crnoj Gori. O tome se hvale i njeni fanovi na društvenim mrežama.

"Dok mediji pišu kako je ostavljena i uplakana, Milena puni diskoteke i obara rekorde", napisali su fanovi na internetu, uredno postavivši fotografiju sa nastupa.Biće da se Ćeranićevoj ovaj raskid ipak isplatio, kako je krenulo, možda joj se vrate i svi prijatelji koje je zbog Vladimira izgubila.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track