LEPA LUKIĆ PALA U KADI: Izgubila sam osećaj u nozi, ali nisam zvala Hitnu pomoć!

Povređena

LEPA LUKIĆ PALA U KADI: Izgubila sam osećaj u nozi, ali nisam zvala Hitnu pomoć!

Stars -
U prvi mah nisam osećala bol i krenula sam da ustanem, ali kada je trebalo da se uspravim, izgubila sam osećaj u nozi, rekla je pevačica

Pevačica Lepa Lukić okliznula se i povredila nogu.

Nekrunisana kraljica narodne muzike pala je u kupatilu svoje kuće i uganula nogu, zbog čega se otežano kreće. Iako se gradom ponela priča da je pevačica ozbiljno povređena i da će možda morati na operaciju, pevačica se dobro oseća jer se podrvrgla alternativnoj medicini prilikom saniranja povrede.

"Lepa je nezgodno pala kad se spremala da krene na sastanak sa Sašom Popovićem. Direktor Granda pozvao je pevačicu da dođe u prostorije produkcije kako bi se dogovorili oko nekog zajedničkog projekta. Ona, uprkos padu je htela da krene, ali noga je počela da otiče i boli, oa ga je pozvala i otkazala", ispričao je izvor.

Lukićeva je potvrdila da se povredila. "Okliznula sam se u kupatilu kad sam uzlazila iz kade. U prvi mah nisam osećala bol i krenula sam da ustanem, ali kada je trebalo da se uspravim, izgubila sam osećaj u nozi. Bol je postao jači, ali nisam htela da zovem Hitnu pomoć. Ne volim da idem kod doktora, pa sam na oteklu nogu stavljala obloge sve dok otok nije spao. Prošlo je svega nekoliko dana i sada se mnogo bolje osećam i normalno krećem", rekla je Lepa.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track