(VIDEO) MIMI ORO O LEDENOM IZAZOVU: Oni podržavaju neku bolest, ono kao zaštitinici

Oro više nije najveća ptica na svetu

(VIDEO) MIMI ORO O LEDENOM IZAZOVU: Oni podržavaju neku bolest, ono kao zaštitinici

Stars -
Kako sam ja informisana, ono kako sam čula, oni podržavaju neku bolest, sad ne znam tačno koju, ono kao zaštitinici, rekla je Mimi

Starleta Mimi Oro proslavila se izjavom da je "Oro" najveća ptica na svetu, a sada je briljirala svojom informisanošću.

Na pitanje novinara da prokomentariše svoju novu pesmu "Tron", pevačica je odgovorila: "Pesma je totalno u fazonu repa. Naravno, mnogi pevači koji su Srbiji, retki su takvi pevači koji pevaju tu vrstu muzike. To uglavnom može neka mlađa osoba da peva ili... Ne znam šta sam htela da kažem. Nemoj, molim te, da mi izbacujete ovo, ubiću vas, samo nešto normalno...", rekla je Mimi.

Mimi se izgleda ne snalazi dok govori, pa se na pitanje o Ledenom izazovu malo zbunila. "Kako sam ja informisana, ono kako sam čula, oni podržavaju neku bolest, sad ne znam tačno koju, ono kao zaštitinici. Nemam pojma, reci mi ti", bio je odgovor ove lepotice.

Podsetimo, Milica Živanović, predstavila je nedavno svoju verziju ledenog izazova, i to polivši se čašom vode po svojim grudima.

Cilj ledenog izazova u svetu je da se skupi novac za klinička istraživanja leka za amiotrofičnu lateralnu sklerozu i za pomoć pacijentima koji boluju od te retke i vrlo teške neurološke bolesti.

http://www.youtube.com/watch?v=I0di9bPn6eQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja