NIJE SE RAZVEO NI OD PRVE: Kežman ostavio i drugu ženu?!
Foto: Beta

Pokupio se i otišao na pecanje

NIJE SE RAZVEO NI OD PRVE: Kežman ostavio i drugu ženu?!

Stars -
Bivši fudbaler je prošlog meseca po povratku sa mora ostavio Mariju bez teških reči jer je Mariji smetalo što u njihovom apartmanu boravi porodica njegove bivše supruge i sa tim nije mogla da se pomiri

Mateja Kežman raskinuo je četvorogodišnju vezu sa Marijom Perković, s kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona. Naime, bivši fudbaler je prošlog meseca po povratku sa mora ostavio Mariju bez teških reči, a pre nekoliko dana je sam otputovao u Crnu Goru.

"Već duže vreme im je išlo loše i nesuglasice su bile česte. Tokom boravka na moru su se stalno svađali. Mariji je smetalo što u njihovom apartmanu boravi porodica njegove bivše supruge i sa tim nije mogla da se pomiri. Po povratku, Mateja je razgovarao sa njom i odlučio da prekine vezu", rekao je izvor blizak bivšem fudbaleru.

"Mateja se nakon raskida veze spakovao i sa prijateljem otišao u Crnu Goru na pecanje, dok je Marija sa njihovim jednogodišnjim sinom ostala u Beogradu", rekao je izvor.

Marija je odmah nakon raskida obrisala profil na društvenoj mreži Instagram, na kojem je imala slike sa Kežmanom, dok je Mateja sa zida na Fejsbuku skinuo njene fotografije.

Bivši fudbaler nije hteo da komentariše svoj privatni život niti raskid sa Marijom.

"Nemam komentar i zaista želim da se povučem iz medija kada je moj privatni život u pitanju", rekao je kratko Kežman.

Podsetimo, Mateja Kežman je ozvaničio svoju vezu sa Marijom kada je ona ostala u drugom stanju. Počeli su da žive zajedno, a pre godinu dana je na svet došao njihov sin Filimon.

Ostavio Emiliju, pa smuvao Mariju

Matija Kežman je ostavio svoju prvu suprugu Emiliju, a nedugo zatim se smuvao sa Marijom. Naime, bivši fudbaler je imao problema u braku sa prvom suprugom zbog čega su se rastali, a zatim je on našao novu ljubav. Iako dve godine nisu živeli zajedno, Marija i Mateja su se tek 2012. za javnost ispričali da su se rastali, ali tada još nisu podneli razvod za brak. Nedugo zatim su angažovali advokate da ih razvedu, a nekoliko puta su bili na sudu kako bi se dogovorili o alimentaciji koju Mateja mora da daje Emiliji za njihovo troje dece, Lazara, Aleksandru i Jakova.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track