Milena Vasić i Jug Radivojević: Beba je iznenadila sve osim nas!

Uskoro prinova

Milena Vasić i Jug Radivojević: Beba je iznenadila sve osim nas!

Stars -
Dete koje glumica nosi na najlepši način krunisaće njenu vezu sa rediteljem Jugom Radivojevićem , o kojoj dosad nisu želeli da govore javno

Milena Vasić koju je televizijska publika naročito zavolela zbog uloge u serijalu “Dama bez blama” u četvrtom je mesecu trudnoće.

Dete koje glumica nosi na najlepši način krunisaće njenu vezu sa rediteljem Jugom Radivojevićem , o kojoj dosad nisu želeli da govore javno.

"Beba nam je dala legitimitet da pričamo o nama. Juga i mene trudnoća nije iznenadila, ali jeste naše roditelje i okruženje. Oduvek sam htela da imam troje dece, i da treće dete rodim u zrelim godinama. Iako smo dugo zajedno, sve dosad smo živeli odvojeno, nalazili se uveče, išli u bioskop, na večere i putovali, te su svi mislili da nam je tako lepo i da će to tako uvek biti. Takvu situaciju su diktirale prilike, jer oboje već imamo decu, a čovek u takvoj situaciji svoje želje i sebe stavlja u drugi plan i podređuje interesima mališana. A nije bilo lako sve izbalansirati", ispričala je Milena.

Glumica je svedok da život piše romane. Milena i Jug su se u ranoj mladosti simpatisali, a potom je svako otišao svojim putem.

"Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka (9), a ja moje Nikolu (13) i Lanu (9). Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: „Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi”", iskrena je glumica.

Od letos Milena i Jug žive zajedno sa njenom decom, a često im se pridružuje i njegov sin.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja